اعضای کارگروه مشورتی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به ضرورت هماهنگی بیشتر دستگاهها در حوزه دیپلماسی فناوری بر تعامل موثر با کشورهای صاحب فناوری تاکید کردند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» در جلسه یکصد و سیزدهمین کارگروه مشورتی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به بررسی موضوع دیپلماسی علم و فناوری پرداخته شد.
در این جلسه ضمن تاکید بر این نکته که موضوع دیپلماسی علم و فناوری با هدف هماهنگی بیشتر دستگاه دیپلماسی و نهادهای علم و فناوری کشور در دستور کار قرار گرفته، ارتباط و تعامل دو سویه علم و فناوری با دستگاه دیپلماسی تعامل نیز مورد تاکید قرار گرفت.
استفاده از علم و فناوری برای پیشبرد دیپلماسی کشور و در خدمت گرفتن دیپلماسی فعال برای تعامل با کشورهای متقاضی و صاحب علم و فناوری و صنایع پیشرفته و محدود نکردن دیپلماسی علم و فناوری به دیپلماسی رسمی کشور از دیگر موضوعات این جلسه بوده است.
در ذیل راهبرد کلان 9 نقشه جامع علمی با عنوان "تعامل فعال و اثرگذار در حوزه علم و فناوری با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای منطقه و جهان اسلام" 25 اقدام ملی برای تحقق ارتباط دو سویه و سودمند با کشورهای مورد نظر تنظیم شده که با هماهنگی میان دستگاههای مربوط و هدفگذاری میان مدت، بلندمدت وآینده اندیشی، این مهم به سرانجام می رسد.