کد خبر:۳۰۷۴۲۳

آخه دختر! مگه پسر ایرانی چشه؟

مشکلاتی که پس از ازدواج‌های شرعی و ثبت نشده زنان ایرانی با اتباع افغان ایجاد می‌شود به گونه‌ای است که جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند از حقوق این زنان دفاع کند،.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نه به این همه سختگیری‌هایی که بعضی دختر‌های ایرانی در ازدواج با پسر ایرانی دارند نه به جواب بله‌ای که خیلی راحت به خواستگارهای غیر‌ایرانی داده و هزار و یک مشکل برایشان ایجاد می‌شود.


این سالها که میزان ازدواج دخترهای ایرانی با اتباع خارجی افزایش پیدا کرده ، به همان نسبت مشکلات این گونه ازدواج ها نیز زیاد شده و بخصوص آن گروه از ازدواج ها که به صورت غیر قانونی شکل می‌گیرد، آسیب‌های زیادی را به همراه دارد.

 

این آسیب‌ها اکنون آنقدر زیاد شده که مدیرکل امور اتباع استان تهران با هشدار نسبت به ازدواج زنان و دختران ایرانی با اتباع خارجی گفته «زنان و دختران ایرانی نباید تحت هیچ شرایطی تن به ازدواج شرعی غیرقانونی با اتباع خارجی به ویژه تبعه افغان بدهند و هر نوع ازدواجی با اتباع خارجی طبق قانون کشور باید با اجازه وزارت کشور و دولت صورت بگیرد».


به گفته موسوی نسب،‌ مشکلاتی که پس از ازدواج‌های شرعی و ثبت نشده زنان ایرانی با اتباع افغان ایجاد می‌شود به گونه‌ای است که جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند از حقوق این زنان دفاع کند، لذا فرزندان حاصل این گونه ازدواج‌ها به افراد بی‌هویت و بعضا بلاتکلیف و رها شده تبدیل می‌شوند که احراز هویت آنها بسیار مشکل بوده و در آینده این کودکان برای ادامه تحصیل دچار مشکلات فراوانی می‌شوند چرا که امکان صدور هویت برای این کودکان مشکل است. در گزارش‌هایی که از ازدواج‌های شرعی غیرقانونی به دست ما می‌رسد اتباعی که به صورت غیرمجاز وارد کشور می‌شوند برای اخذ اقامت و یا سایر انگیزه‌های دیگر به ازدواج‌های شرعی با زنان و دختران ایرانی اقدام می‌کنند و امروز یکی از مشکلات اجتماعی ما فرزندان رها شده این گونه ازدواج هاست.

مدیرکل اتباع و امور خارجی استاندار تهران از خانواده‌ها خواست تا «در صورتی که مردان اتباع خارجی به دنبال ازدواج با دختران آنها هستند به این مسئله توجه داشته باشند که این ازدواج حتما به ثبت رسیده و با مجوز وزارت کشور باشد تا در صورتی که مشکلاتی در آینده ایجاد شد بتوان از حقوق زن ایرانی و فرزندان حاصل این ازدواج دفاع کرد». حالا با این شرایط، بازهم میل به ازدواج با اتباع بیگانه در دختران کشور بالاست و برای پسرهای ایرانی طاقچه بالا می‌گذارند. آخه دختر، مگه پسر ایرونی چشه که...

 

منبع: جام جم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
اميد
-
۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۱
خاک تو سر دختر ايراني که بخواد با افغان ها ازدواج کند!
33
10
بدون نام
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴
عافرين
پربازدیدترین آخرین اخبار