انتصاب سرپرستان دو دانشگاه از سوی وزیر علوم
کد خبر:۳۰۷۶۶۲

انتصاب سرپرستان دو دانشگاه از سوی وزیر علوم

وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی احکام جداگانه‌ای سرپرستان دانشگاه‌های بناب و گنبد کاووس را منصوب کرد.
انتصاب سرپرستان دو دانشگاه از سوی وزیر علوم

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»،دکتر رضا فرجی دانا در احکام جداگانه‌ای دکتر مجتبی عباسیان و دکتر حسین گلچینی را به عنوان سرپرست دانشگاه‌های بناب و گنبد کاووس منصوب کرد.

 

در حکم انتصاب دکتر عباسیان و دکتر گلچینی آمده است: امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه‌های بناب وگنبد کاووس را برپایه قوانین، سیاست ها وبرنامه های مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری، همچنین در نامه‌های جداگانه‌ای از خدمات قربانعلی حقیقت دوست رئیس سابق دانشگاه بناب و دکتر علی ستاریان رئیس سابق دانشگاه گنبد کاووس در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

 

عضو هیات علمی گروه شیمی آلی دانشگاه پیام نور، سرپرست بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی و ریاست دانشگاه پیام نور مرکز تبریز از جمله سوابق اجرایی دکتر عباسیان است.

 

همچنین دکتر گلچینی عضو هیات علمی دانشگاه گنبد کاووس است و پیش از این مدیریت دانشکده علوم انسانی و تربیت بدنی این دانشگاه را برعهده داشته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار