آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۷۷۶۲

حمایت بازیکنان پینت بال ایران از ملی پوش دستگیر شده+عکس

اعضای یکی از تیم های باشگاهی پینت بال ایران در جریان رقابت های بین المللی آزاد هند در اقدامی جالب توجه با لباس مخصوص این رشته که نام ملی پوش پینت بال کشورمان روی آن نقش بسته بود، در مسابقات شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، تیم NPL ALL STARS که به نمایندگی از کشورمان چند روز قبل در رقابت های بین المللی آزاد هند شرکت کرده بود، با کسب عنوان نایب قهرمانی به کار خود خاتمه داد.


از نکات جالب توجه این رقابت ها حضور بازیکنان ایرانی با پیراهن مخصوص پینت بال و در حالی که نام رحمت اسدی بر روی آنان وجود داشت، بود.


همانطور که پیش از این نیز اطلاع رسانی شده بود، رحمت اسدی اوایل سال جاری و در حالی که همراه با تیم داتیس در رقابت های قهرماین باشگاه های آسیا راهی تایلند شده بود، به اتهام آدم ربایی دستگیر و به پلیس دوبی تحویل داده شد.


از آن زمان به بعد که بیش از 20 روز می گذرد، خانواده اسدی همچنان از او بی خبر هستند و سعی کرده اند از طریق مراجع سیاسی از رحمت اسدی خبر بگیرند.


تصاویر مربوط به حرکت ارزشمند بازیکنان تیم NPL ALL STARS در زیر آمده است:
 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار