دلیل حملات روزمره صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی
کد خبر:۳۰۸۵۰۷

دلیل حملات روزمره صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی

اقدامات توهین آمیز صهیونیست‌ها در یورش به مسجد الاقصی به مسأله‌ای روزمره تبدیل شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی گفت: «درگیری پلیس قدس و فلسطینی‌ها در جبل الهیکل (مسجد الاقصی) در ماههای اخیر به موضوعی روزمره تبدیل شده است.»

 

وی افزود: «طی ماه‌های اخیر درگیری‌های متعددی بین صد‌ها نمازگزار فلسطینی و پلیس قدس در ورودی مسجد الاقصی صورت گرفته است. این درگیری‌ها معمولا همزمان با بازدید یهودی‌ها و توریست‌ها از مسجد الاقصی صورت می‌گیرد.»

 

تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال اظهارات «ابو علاء» از مسئولان تشکیلات خودگردان در رام الله در پخش کرد.

 

وی گفت: «اسرائیلی‌ها مانند حرم ابراهیمی در الخلیل خواستار تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی هستند؛ یا اینکه مسجد الاقصی را از طریق حفر تونلهایی در زیر آن ویران کنند.»

 

گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «تن‌ها راه پایان دادن به این درگیری‌ها، یورش به مسجد الاقصی است. که البته تبعات این تصمیم ممکن است دامنگیر دیگر مناطق کرانه باختری شود.»
 

 

منبع: جام

پربازدیدترین آخرین اخبار