کد خبر:۳۰۹۴۰۳
پس از سه سال مبارزه با سرطان؛

سرمربی سابق بارسلونا درگذشت

سرمربی سابق تیم فوتبال بارسلونا پس از سه سال مبارزه با بیماری سرطان عصر دیروز درگذشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری «دانشجو»، ویلانووای 45 ساله که از سال 2011 با سرطان غدد بزاقی در حال مبارزه بود، عصر دیروز و پس از یک عمل جراحی ناموفق از دنیا رفت و جهان فوتبال را در غم و اندوه فرو برد.


هفته قبل برخی از نزدیکان او از نامساعد بودن حالش خبر دادند و تیتو به همین دلیل روز پنج شنبه زیر تیغ جراحان رفت، اما نتواسنت بیش از این تحمل کند و درگذشت. به گفته پزشکان مشکل مربوط به ترشح اسید معده یکی از دلایل اصلی درگذشت ویلانووای 45 ساله بوده است.


ویلانووا در فصل 2012-2013 و پس از جدایی پپ گواردیولا، به عنوان سرمربی روی نیمکت بارسلونا نشست و این تیم را به مقام قهرمانی لالیگا رساند، اما به دلیل عود کردن بیماری اش از سمت خود کناره گیری کرد.


جوزپ بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا پس از انتشار خبر درگذشت ویلانووا گفت: اوشخص بی نظیری بود و هرگز توسط مجموعه ی باشگاه بارسلونا فراموش نمی شود. برای همه ی چیز هایی که به ما آموخت از او تشکر می کنیم. روحش آمرزیده باد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار