گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - نعیمه موحد؛ بار دیگر یک انتصاب در دانشگاه آزاد نقل محافل خبری شد؛ انتصاب یک فتنهگر به عنوان مدیرمسئول روزنامه رسمی دانشگاه آزاد یعنی «فرهیختگان».
برای بحث با کسانی که حوادث بعد از انتخابات سال 88 را فتنه نمیدانند و یا نمیخواهند بدانند باید از در دیگری وارد شد، اما روی سخن با کسانی است که به خوبی می دانند آنچه در سال 88 اتفاق افتاد چه هدفی را دنبال می کرد و قصد داشت به چه برسد. عده ای به دلایل مختلف، که میتوان آن را از همسویی فکری با فتنهگران تا منفعت شخصی و حزبی در دفاع از آنان دستهبندی کرد، تلاش میکنند تا اکنون که اندکی از آن حوادث فاصله گرفته ایم، آرام آرام اعضای جنبش موسوم به سبز را به عرصه فعالیت برگردانند.
در حالی که آنها به خاطر جفایی که سال 88 در حق مردم کردند، نه پشیمانی از خود بروز دادهاند و نه آن طور که شایسته بوده به مجازات اعمال خود رسیدهاند، در صورتی که این افراد، در عمل، از گذشته خود توبه کرده باشند، می توان عذرخواهی را برای آنها فاکتور گرفت، اما شواهد و قرائن نشان می دهد که فتنهگران تنها دنبال مجالی برای بازگشت به عرصههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستند تا فعالیتهای ضدنظام خود را از سر بگیرند و عجیب نیست که این مجال در دولت یازدهم روز به روز بیشتر برای آنان فراهم میشود.
در ادامه دیدار و حمایت برخی از دولتمردان از اعضای جنبش سبز و بازگشت اعوان و انصار آنان به محافل دانشگاهی، در آخرین اقدام این گروه، احسان مازندرانی، از محکومان فتنه 88 به مدیرمسئولی روزنامه «فرهیختگان» انتخاب شد.
شاید طرح این سوال که آیا کسی مناسبتر از مازندرانی برای سرپرستی روزنامه ارگان دانشگاه آزاد نبود، سوال بجایی نباشد، اما در هرحال حتی در آن زمان که وزرای پیشنهادی روحانی برای تصدی وزارت علوم یکی یکی با رای عدم اعتماد نمایندگان مجلس روبرو میشدند، گمانهزنیها بر این بود که دولت برای این مسئولیت برنامه ویژهای دارد که این ادعا را بررسی عملکرد فرجی دانا در وزارت علوم دولت یازدهم تایید میکند.
اکنون که به راحتی در محافل دانشجویی، پرچم و تصاویر سران فتنه بالا میرود، می توان اوج هماهنگی فتنهگران با مسئولان دانشگاه را مشاهده کرد؛ مصداق این هماهنگی سخنرانی یکی از مسئولان است که به واسطه مواضع ضد فتنه خود شاهد غوغاسالاری و هیاهو در برنامه سخنرانی بود. تشکلهای دانشجویی همسو با مواضع نظام چه در زمانی که دانشگاه میزبان دولتیهاست و چه در زمانهای دیگر با بیمهری مواجه میشود و همه این مباحث درحالی رخ میدهد که سکوت وزارت علوم و شخص فرجی دانا در محکوم کردن این وضعیت غیر قابل تحمل شده است.
پروژه حرکت گام به گام فتنه و خیز عناصر آن در بستر دانشگاه تنها با هدف القای اتفاق و حادثه بودن فتنه سال 88 است و بر این اصل که باید کدورت ها و اختلافات را کنار بگذاریم، صورت میگیرد. همه این برنامه ریزیها تنها یک هدف مشترک را دنبال میکنند و آن تطهیر چهره فتنه و در نهایت براندازی نرم است.
همان طور که افکار عمومی از دستگیری احسان مازندرانی که در اسفند ماه 91 به خاطر همکاری گسترده اش با «بی. بی. سی» فارسی و نقش فعال در جریان فتنه 88 توسط وزارت اطلاعات خبر دارند، اکنون در عین بی تفاوتی، شاهد بکارگیری وی در سمت مدیرمسئولی روزنامه «فرهیختگان» که روزنامه رسمی این دانشگاه محسوب می شود، هستیم.
به نظر می رسد که پروژه رسمیت بخشیدن به عناصر فتنه در دانشگاه، اکنون با سپردن پستهای دانشگاهی به افراد درگیر فتنه در حال کامل شدن است و برای تحقق این هدف چه مکانی مناسب تر از دانشگاه آزاد؟
تشکل های دانشجویی در بسیاری از حوادث تاریخی بزرگ این کشور جریان ساز بوده و طیف آرمان خواهی که در دانشگاه تحصیل میکنند قدرت این را دارند که در تحولات مملکتی نقش پررنگی ایفا کنند. این طیف به همان اندازه که تاثیرگذار است، به خاطر فضای خاصی که در آن قرار دارد، میتواند تحت تاثیر قرار بگیرد و وسیلهای برای به مقصد رسیدن اهداف سیاسی دیگران شود.
هیچ بعید نیست که دادن پستهای مدیریتی در دانشگاه، برنامهای باشد برای اینکه راه تصدی پستهای کلیدی و مهمتر و در سطوح بالا را برای فتنهگران هموار سازند.
در این باره مجلس و نمایندگان میتوانند با هوشیاری به مقابله با توسعه اینگونه اقدامات وزارت علوم بپردازند، ولی در این میان از انجام فعالیتهای فرهنگی مناسب در دانشگاهها برای مقابله با ظهور عناصر فتنه نباید غافل شد؛ چرا که هنوز یادمان نرفته است آتش فتنه 88 فرو ننشست مگر با قیام مردمی 9دی.
اميدوارم چيزي که فکر مي کنم نشه.