کد خبر:۳۱۰۱۷۲
شکایت دستیار وینگادا از سرخپوشان به فیفا

خطر کسر امتیاز و سقوط به دسته پایین تر در کمین پرسپولیس

مسئول امور بین الملل سازمان لیگ از احتمال کسر امتیاز از باشگاه پرسپولیس و سقوط این تیم به دسته پایین تر خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا کسرایی در این باره گفت: پس از شکایت جاو آرنولدو به فیفا نسبت به پرداخت مطالبات باقیمانده خود توسط باشگاه پرسپولیس و پیگیریهای این باشگاه در نهایت در تاریخ 24 جولای 2013 (دوم مرادماه 92)  توافق نهایی بین مربی و باشگاه حاصل شد.


کسرایی در ادامه گفت: طبق ماده 64 آیین نامه انضباطی فیفا باشگاه پرسپولیس موظف به پرداخت 5500 فرانک سوئیس به عنوان هزینه دادرسی پرونده به حساب فیفا است و با توجه به اینکه این مبلغ تاکنون توسط باشگاه پرسپولیس به فیفا پرداخت نشده است و این باشگاه تا 12 می 2014 (22 اردیبهشت) مهلت دارد این مبلغ را بپردازد، در صورت عدم پرداخت، جرائم انضباطی از قبیل کسر امتیاز، سقوط به لیگ پایین تر شامل حال این باشگاه خواهد شد.


وی همچنین در ادامه درباره شکایت نلو وینگادا – مربی سابق پرسپولیس به فیفا گفت: پس از شکایت این مربی به فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص مطالبات دریافت نشده از باشگاه، توافق نهایی بین وینگادا و باشگاه پرسپولیس صورت گرفت و طبق ماده64 آیین نامه انضباطی فیفا، باشگاه پرسپولیس موظف به پرداخت مبلغ 10000 فرانک سوئیس به عنوان هزینه دادرسی پرونده به حساب فیفا است و در صورعت عدم پرداخت مبلغ تا 12 می (22 اردیبهشت) جرائم انضباطی از قبیل کسر امتیاز، سقوط به لیگ پایین تر شامل حال باشگاه پرسپولیس خواهد شد.


کسرایی در پایان گفت: این اطلاعات به صورت رسمی به وزرات ورزش و جوانان، سازمان لیگ و باشگاه پرسپولیس داده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار