کد خبر:۳۱۰۷۱۳
مناظره دانشجویی دانشگاه تهران/ بخش‌دوم

ملکا: من از فتنه 88 برائت جسته‌ام / الفت‌پور: تمام سرمایه کشور را در نطنز و اراک اکسید کردند

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: در جریان موسوی خوئینی‌ها قوه‌قضاییه وی را مقصر ندانست و ما موافق اشرافیت نیستیم و هر کسی این‌گونه رفتار کند کار بدی مرتکب شده است زیرا اساساً با منطق جمهوری اسلامی موافق نیست.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مناظره دانشجویی ایمان ملکا دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران و محمدعلی الفت‌پور نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با عنوان «پس از مذاکره» عصرامروز در دانشکده علوم پایه دانشگاه تهران برگزار شد.

 

متن زیر بخش‌دوم مناظره به شرح زیر است:

 

الفت پور در ادامه افزود: اینکه رهبری می‌گویند که به مذاکرات خوشبین نیستند به این معنا نیست که به تیم مذاکره‌کننده اعتماد ندارند بلکه به روند مذاکرات بی‌اعتماد هستند و ایشان تا زمانی که موضوع مذاکرات به مو نرسد وارد نمی‌شوند و به نظر من اکنون به مو رسیده است. اینکه ظریف در کنار همتای خود وزیر امورخارجه سوئیس گفت: مردم ایران از توافقنامه رضایت دارند اگر این‌گونه است پس چرا بسیجی‌ها باید التماس کنند تا کسی بیاید از توافقنامه دفاع نماید؟ مشکل ما داخل است ننگی به نام جشن سعدآباد انجام می‌شود و سخنگوی دولت در چشم مردم زل زده و به مردم دروغ می‌گوید و این جریان آن‌گونه که رسانه‌ها می‌گویند نبوده است. واقعیت بازگشت تفکر اشرافیت به دولت است که این مسائل در زمان احمدی‌نژاد مرده بود. اینکه در مراسم جشن سعدآباد پنج سکه به حضار اهدا می‌شود و ما به دارندگان نشان لیاقت شاید ده یا 15 سکه طلا بدهیم شما بگوئید برای چه باید به این افراد این تعداد سکه اهدا می‌شود.

 

الفت‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه در مذاکرات هسته‌ای موضوع ورود صنعت خودرو به کشور مطرح می‌شود به این دلیل است که اگر این صنعت در کشور آزاد شود آقازاده‌ها از آن بهره خواهند برد وگرنه مردم که پراید و پژو سوار می‌شوند و ما این‌گونه پیش می‌رویم که تمام سرمایه کشور را در نطنز و اراک اکسید می‌کنیم.

 

در ادامه مناظره ملکا تصریح کرد: ما معامله طلا کردیم، پس چگونه از آن بابک زنجانی بیرون آمد؟ در جریان موسوی خوئینی‌ها قوه‌قضاییه وی را مقصر ندانست و ما موافق اشرافیت نیستیم و هر کسی این‌گونه رفتار کند کار بدی مرتکب شده است زیرا اساساً با منطق جمهوری اسلامی موافق نیست. اما در نهایت برای من مهم است تا منافع ملی کشورم تأمین شود. در سیاست نه دوست دائم داریم و نه دشمن دائم بلکه سیاست مشترک وجود دارد ما در سیاست خارجی باید منافع را در نظر بگیریم البته در آن ایدئولوژی هم نقش دارد ما از امریکا دفاع نمی‌کنیم اما در جمهوری اسلامی سیاست خارجی داریم در مذاکرات شما چیزی را می‌خواهید طرف مقابل نیز همین طور پس براساس توافق به نقطه مشترکی می‌رسیم.


وی در ادامه افزود: رهبر انقلاب ایستاده و اگر مذاکرات به مو برسد جلوی آن را می‌گیرد تا کنون آنچه مشخص است حمایت کلی رهبر انقلاب از مذاکرات است.

 

الفت‌پور در پاسخ به سخنان ملکا گفت: این کشور 250 هزار شهید داد که حثیت آن را معامله نکنیم اگر در مورد موسوی‌خوئینی‌ها مطالعه بفرمایید گزارش دادستانی قوه‌قضاییه منتشر شده و برای آن حکم تعزیری در نظر گرفته‌اند اما اکنون در تیم مذاکره‌کننده هستیم. هومن مجد مترجم خاتمی در نیویورک است که می‌گوید خاتمی با سوروس دیدار کرده است. سیاست خارجی دولت اصلاحات جای دیگری تفسیر می‌شود این ظاهر و ویترینی برای ما است. از ما که قبول نمی‌کنید تا خود غرب سند بیاورد بگوید که ما چه بلایی بر سر خاتمی‌ آوردیم، پس در این رابطه برخی افراد در تیم هسته‌ای وارد می‌شوند. باید ابعاد پنهان توافق‌نامه ژنو باز شود زیرا این مهم است که اتفاقات سال 82 که مایه شرمندگی ایرانیان شد مجدد تکرار نشود.


الفت‌پور در ادامه این مناظره گفت: امام خمینی برای اینکه اجازه داد بازرگان نخست‌وزیر شود بارها رسماً از ملت ایران عذرخواهی کردند، اما شما عکس او را به دیوار زده‌اید. همچنین آقای مصدق براساس اندیشه امام مسلمان نیست ولی عکس او هم به دیوار انجمن است. ملی شدن صنعت نفت هیچ ربطی به مصدق ندارد، خونش را نواب صفوی داده است و ایراد شما در انجمن اسلامی تنها یک کلمه است «التقاط».


همچنین یکی از دانشجویان حاضر در جلسه خطاب به ملکا گفت: اگر به فتنه 88 بازگردیم می‌بینیم که شما آن را رقم زدید و شما باعث شدید که قطعنامه 1929 امضاء شود و ملکا پاسخ داد من خیلی وقت است که از فتنه برائت جسته‌ام.

 

سوال دیگری که در پایان این مناظره مطرح شد این بود که آیا توافق ژنو باعث بهبود رشد اقتصاد شده درحالی که شعار این دولت اصلاح اقتصاد و کاهش قیمت‌ها بوده است؟

 

ملکا در پاسخ به این سوال گفت: این مذاکرات برای مردم اهمیت ندارد آنها فقط به فکر رفع تحریم‌ها هستند.



 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار