کد خبر:۳۱۰۷۳۲
آخرین وضعیت فیلتر وایبر
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اختلال و عدم دسترسی به وجود آمده در سرویس موبایلی وایبر را مربوط به تصمیم این کارگروه ندانست و گفت: وایبر فیلتر نشده است.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دسترسی به سرویس تماس اینترنتی وایبر که یکی از اپلیکیشن های موبایلی محسوب می شود از ظهر امروز سه شنبه برای کاربران ایرانی غیرممکن شده است. عبدالصمد خرم آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ، با بیان اینکه این اختلال ارتباطی به تصمیمات این کارگروه ندارد، افزود: کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ مصوبه ای برای مسدود کردن سرویس وایبر نداشته است.
وی گفت: فعلا دستوری مبنی بر فیلتر کردن سرویس وایبر نداشته ایم و اطلاعی از دلایل این اختلال نیز نداریم.
منبع: مهر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.