کد خبر:۳۱۱۵۱۰

رجوی دستور کشتن افراد جدا شده از منافقین را صادر کرد

سرکرده گروهک تروریستی منافقین دستور کشتن هر یک از عناصر این گروهک که قصد خروج از اردوگاه لیبرتی در بغداد را دارد ، صادر کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین به سرکردگان این گروهک در اردوگاه لیبرتی در بغداد دستور داده که هر فردی از عناصر این گروهک که قصد جدا شدن را دارند ، از میان بردارند.

 

منابع آگاه در مصاحبه با سایت مخصوص خودشان فاش کردند مریم رجوی دو هفته پیش دستوراتی را خطاب به سرکردگان منافقین در اردوگاه لیبرتی در بغداد صادر کرده که در آنها بر لزوم پیگیری و جاسوسی از عناصری که قصد خروج از این گروهک را دارند وهمچنین کشتن آنها پیش از ترک اردوگاه تاکید شده است.

 

سرکرده گروهک تروریستی منافقین در پیام خود که برای سرکردگان این گروهک در بغداد ارسال کرده آورده است که هر عضوی از سازمان مجاهدین(منافقین) که قصد گریختن از اردوگاه لیبرتی را داشته مزدور و دشمن بوده و زندگی مسعود رجوی را تهدید کرده و قصد کشتن او را دارد.

 

این پایگاه در پایان نوشت : براساس پیام "مریم رجوی" حالت فوق العاده در اردوگاه لیبرتی برقرار شده و حراست از محل اقامت اعضای منافقین و هرگونه فعالیت آنها افزایش یافته و رصد می شود.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگارن

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار