فواد ایزدی، استاد دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با گزارش سالانه وزارتخارجه آمریکا و معرفی مجدد ایران به عنوان حامی بزرگ تروریسم گفت: این عنوان چیز جدیدی نیست و سابقهای سیساله دارد؛ آمریکا از سال 1984 تاکنون این اتهامات را به ایران وارد کرده، اما چیزی که جای سوال دارد این است که چرا زمانی که دولت یازدهم در پی کاهش تنشها و بهبود روابط است این مسئله از سوی غرب مطرح شده است؟ چه دلیلی دارد این مسئله درحساسترین شرایط بینالمللی یعنی مذاکرات هستهای مطرح شود؟
وی افزود: پاسخ به این سوال میتواند حلّال خیلی از مشکلاتی باشد که ما در حوزه رابطه با غرب داریم و با آن دست به گریبان هستیم، همچنین میتواند مواضع حساسما را در مذاکرات مشخص کند.
ایزدی همچنین درباره دستاورد مذاکرات نیز گفت: توافقنامه ژنو نکات منفی و مثبت زیادی دارد اما کاری که دولت باید انجام دهد این است که تلاش کند تا نکات منفی آن را بعنوان نکات مثبت نشان ندهد. عملیشدن این نکته همچنین تماماً به سعی دولت بستگی دارد.
این استاد دانشگاه تهران در پاسخ به سوالی درباره عملکرد ضعیف دولت نسبت به توهینهای غرب نیز خاطر نشان کرد: اینکه رئیس جمهوری در مسائل دیپلماتیک مقابله به مثل کند، عرف بینالملل را به اجرا در آورده است اما اگر طرف مقابل به ما اهانت کند و ما ساکت بنشینیم به این امید که ادب خود را نشان دهیم، خلاف عرف دیپلماتیک بوده و دیپلماسی تعریف نمیشود.