کد خبر:۳۱۲۴۳۹
چشم والیبال ایران به جمال کواچ روشن می‌شود

پروجیا باخت/ انتظارها برای ورود کواچ به ایران به سر رسید

با شکست پروجیای ایتالیا در چهارمین مسابقه فینال والیبال سری آ ایتالیا اسلوبودان کواچ چند روز زودتر به ایران می‌آید.
پروجیا باخت/ انتظارها برای ورود کواچ به ایران به سر رسید

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، تیم والیبال پروجیا که هدایت آن را اسلوبودان کواچ سرمربی صربستانی تیم ملی والیبال کشورمان بر عهده دارد، امشب یکشنبه در چهارمین مسابقه فینال سری آ ایتالیا مقابل لوبه بانکا به میدان رفت که در دیداری حساس و نفسگیر مقابل حریف نامدار و پر ستاره خود با نتیجه سه بر یک مغلوب شد.


شاگردان کواچ ست اول را 25 بر 22 از آن خود کردند ولی ست های دوم، سوم و چهارم را با امتیازات 25 بر 22، 25 بر 21 و 35 بر 33 واگذار کردند تا در مسابقات سری آ ایتالیا در سال 2013-2014 در جایگاه دوم قرار گیرند.


بدین ترتیب کار سرمربی صربستانی تیم ملی والیبال کشورمان در لیگ ایتالیا به پایان رسید و وی تا چند روز آینده به اردوی مردان والیبال ایران در کمپ تیم های ملی در مجموعه ورزشی آزادی ملحق خواهد شد و ملی پوشان مستقیما زیر نظر سرمربی تیم ملی تمرین خواهند کرد.


لازم به ذکر است، اسلوبودان کواچ در چند سال حضورش در لیگ ایتالیا موفق به کسب عنوان بهترین مربی سری آ شده است و در حال حاضر نیز حضور تیم کم ستاره پروجیا در فینال سری آ ایتالیا از جمله موفقیت های وی در لیگ ایتالیا به حساب می آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار