توتی: قهرمانی یوونتوس را تبریک میگویم اما ثابت میکنیم آنها از ما قویتر نیستند
اسطوره جالوروسی در آستانه جدال تیمش با قهرمان سری A گفت تیم او در مقایسه با بانوی پیر چندان ضعیفتر نیست.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، فرانچسکو توتی، کاپیتان جالوروسی با وجود شکست سنگین تیمش در خانه کاتانیا که به کورس قهرمانی سری A پایان داد و سومین قهرمانی متوالی یوونتوس را مسجل کرد، گفت که جالوروسی و یووه را در یک سطح میبیند.
توتی با تاکید بر اینکه رم در بازی بعدی خود مقابل یووه نشان خواهد داد که آن چنان هم از بانوی پیر ضعیفتر نیست، گفت: همه ما میدانیم لیگ تمام و تکلیف آن مشخص شده اما بازی ما و یوونتوس به هیچ عنوان مانند دیگر مسابقات این فصل نیست. میخواهیم با تمام قدرت و با نگرشی مناسب بازی و ثابت کنیم که یوونتوس آنقدرها هم که گفته میشود از ما قویتر نیست.
وی افزود: در حال حاضر چیز زیادی برای گفتن درباره یوونتوس جز تبریک به این تیم بابت قهرمانیاش ندارم.
کاپیتان جالوروسی در ادامه به تمجید از عملکرد رودی گارسیا، سرمربی فرانسوی تیمش در اولین فصل کاری او در رم پرداخت و عنوان کرد: رودی گارسیا با طرز تفکری مناسب به رم آمد و توانست نگرش درست خود را به بازیکنان تیم انتقال دهد. کاری خارقالعادهای که او در این فصل انجام داده لایق تعریف و تمجید است.
رم در شرایطی به مصاف یوونتوس میرود که پیروزی یا شکست در این بازی برایش فرقی ندارد و در هر صورت لیگ را در جایگاه دوم به پایان خواهد رساند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.