کد خبر:۳۱۲۹۲۷
عظیمی درگفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

«مهر ابطال» همان سال 88 بر شناسنامه سیاسی خاتمی زده شد

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: آقای خاتمی خیلی وقت است که می‌بایست از دنیای سیاست خداحافظی می‌کرد اما تا الان با تنفس‌های مصنوعی خود را نگه داشته است و بیشتر از این هم قابلیت حیات نیمه‌کاره سیاسی ندارد.

محمد حسین عظیمی، عضو دبیرخانه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار سیاسی«خبرگزاری دانشجو» پیرامون ملاقات روز گذشته اصلاح طلبان و تندروهای دفتر تحکیم وحدت با خاتمی گفت: در همان سال 88 «مهر باطل شد» در شناسنامه سیاسی آقای خاتمی زده شد و این مردارهای سیاسی با تنفس مصنوعی چند دانشجوی تندرو قابل احیا نمی شوند.

وی افزود: آقای خاتمی خیلی وقت است که می‌بایست از دنیای سیاست خداحافظی می‌کرد اما تا الان با تنفس‌های مصنوعی خود را نگه داشته است، بیشتر از این هم قابلیت حیات نیمه کاره سیاسی ندارد.

عظیمی خاطرنشان کرد: به فرض محال هم اگر خاتمی بخواهد به دانشگاه برگردد هیچ تاثیری در حیات سیاسی وی نخواهد داشت.

عضو دبیرخانه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی ادامه داد: بارها اعلام کردیم، بوی فتنه و فتنه‌گری را از هر کجا که بشنویم اجازه حضور به هیچ‌کس نخواهیم داد و مطابق خواسته امام خمینی به وظیفه‌ی انقلابی خود عمل می‌کنیم.

وی در پایان بیان کرد: حضور ایشان در دانشگاه، پیش از آنکه بابت فتنه 88 از مردم عذرخواهی کنند و بگویند اشتباه کردیم، برایشان حتماً هزینه بردار خواهد بود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۹
باسلام اولا خدا لعنت کند طراحان فتنه 88 را ما مردم هم شب و روز لعن ونفرين ميکنيم کساني را که باعث و باني اين سناريو شدند ثانيا وتعز من تشا وتزل من تشا عزت و ذلت هر کسي فقط بدست خداست نه بدست من و شما و ديگري
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار