کد خبر:۳۱۳۱۶۸
آغاز مذاکرات کارشناسی ایران و ۱+۵ در نیویورک
مذاکرات کارشناسی ایران و ۱+۵ درباره گام پایانی توافقنامه ژنو در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز شد.
مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 درباره گام پایانی توافقنامه ژنو (برنامه اقدام مشترک) از امروز و در حاشیه سومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده NPT در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز شد.
حمید بعیدینژاد مدیرکل سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه ریاست هیأت ایرانی در این نشست که 2 روزه خواهد بود را برعهده دارد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930216000574#sthash.IEpdicUS.dpufبه گزارش خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 درباره گام پایانی توافقنامه ژنو دقایقی پیش در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز شد.
بر اساس این گزارش؛ ریاست هیات ایرانی را «حمید بعیدی نژاد» مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه و ریاست هیات 1+5 را «استفان کلمنت» دستیار ویژه مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده دارند.
به گفته بعیدی نژاد، این مذاکرات تا فردا (چهارشنبه) در نیویورک ادامه دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.