سلطاني: سوم تير نقطه آغاز دست رد مردم به استحاله طلبان بود
کد خبر:۳۱۳۵۲
سالروز حماسه 3 تیر - 7

سلطاني: سوم تير نقطه آغاز دست رد مردم به استحاله طلبان بود

مسئول فرهنگي شوراي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل با بيان اينكه مهمترين تفاوت سوم تير 84 با خرداد 76 تغيير رويكرد مردم از شعارهاي توسعه محورانه به سمت عدالت گسترانه بود، گفت: سوم تير نقطه آغاز دست رد مردم به استحاله طلبان بود.

زهرا سلطاني در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه در تيرماه 84 يك گفتمان جديدي به نام عدالت خواهي و عدالت گستري به وجود آمد، اظهار داشت: سوم تير 84 در مقايسه با دوم خرداد 76 و دوره‌هاي قبل خود در حقيقت چرخش خاص مردم از توسعه محوري و توسعه سياسي و اقتصادي به سمت عدالت گستري بود.

وي با بيان اينكه مهمترين شعار احمدي نژاد در سوم تير 84 بحث عدالت و رفع تبعيض بود، افزود: يكي از مهمترين مولفه‌هاي انقلاب عدالت خواهي و عدالت گستري بود.

سلطاني رويگرداني مردم از احزاب و گروه‌ها را يكي از نتايج سوم تير 84 عنوان كرد و گفت: احزاب در طول دوران بعد از انقلاب تا سوم تيرماه 84 در جلب اعتماد عمومي موفق نبودند بنابراين در سوم تير 84 فردي انتخاب شد كه وابسته به هيچ حزب يا گروهي نبود.

مسئول فرهنگي شوراي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل در ادامه يادآور شد: برخي از شعارهاي انقلاب در تيرماه 84 از جمله ساده زيستي، دوري از اشرافي گري و مبارزه با فساد و تبعيض زنده شد.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا اصلاح طلبان هنوز پيام سوم تير را دريافت نكرده اند، گفت: متاسفانه برخي از اصلاح طلبان هنوز به دنبال منافع حزبي و گروهي خود هستند و برخي از آنان نيز در مقابل پيام عدالت متضرر مي شوند؛ چراكه تيغ عدالت بيان برنده است.

سلطاني ادامه داد: بينش اين عده از خواست عمومي مردم غلط بوده و اين ناشي از فقر تئوريك و ضعف تحليل آنان از فضاي عمومي جامعه است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار