کد خبر:۳۱۳۷۵۶
مروری بر فناوری‌های هفته گذشته؛

قرار گرفتن ایران میان 5 کشور تولید کننده «نانورس»/ شبیه‌سازی مخازن نفتی با نرم‌افزار بومی

عرضه نرم افزاری برای شبیه ‌سازی مخازن نفت، دلایل افت دوپله‌ای مقالات ایرانیان در پایگاه استنادی اسکوپوس، افزایش 4 درصدی تعرفه واردات 48 کالاهای دیجیتال، تولید نانورس و ... از مهمترین عناوین اخبار پژوهش و فناوری در هفته‌ای گذشته است.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، محققان کشورمان با تولید نرم‌افزاری موفق به ثبت اطلاعات آزمایشگاه‌ها شدند. این نرم‌افزار که از زبان جاوا و مبتنی برفرآیندهای استاندارد ISO/IEC 17025 استفاده شده است در قالب دو نسخه پایه و جامع پیاده‌سازی برای ثبت تمام فرآیندهای ثبت اطلاعات و اعلام وضعیت تجهیزات برای تعمیرات دوره‌ای آن کاربرد دارد.
 
 
 نانورس در تصفیه پساب‌های صنایع نفت، نساجی و صنایع خودرو کاربرد دارد و ایران جز 5 کشوری است که توانایی ساخت نانورس را دارد. طرح نانورس یکی از طرح‌هایی است که با همکاری و حمایت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در واحد علوم و تحقیقات اجرایی و تحقیقات بر روی این پروژه حدود 10 سال پیش آغاز شده است.
 
 
 
دانلود برنامه HD Widgets  که دارای انواع ویجت‌های(عناصر صفحه) مختلف در زمینه آب و هوا، ساعت و تاریخ سریع‌ترین راه برای متوجه شدن شما از آخرین تغییرات آب و هوایی و زمانی بر روی موبایل شما است،‌ فراهم شد.  
 
 
به گفته وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری تحریم،‌ دسترسی نداشتن پژوهشگران ایرانی به پایگاه‌های اطلاعاتی و حضور نداشتن این قشر در مجامع بین‌المللی را از مهمترین عوامل کاهش دو پله‌ای مقالات علمی ایران در دنیا است.
 
 
پژوهشگران پژوهشگاه صنعت نفت موفق به تولید نرم‌افزاری برای شبیه‌سازی مخازن نفتی برای توسعه میدان نفتی اهواز شدند.
 
افزایش نرخ گمرکی 48 کالاهای دیجیتال
 
با اعلام افزایش 4 درصدی تعرفه کالاهای فرهنگی نرخ گمرکی 48 کالاهای فرهنگی چون موبایل، ‌لپ‌تاپ و دوربین در سال جاری 4 درصد افزایش یافت.
 
 
پژوهشگران دانشگاه امیرکبیر زبان برنامه نویسی جدیدی طراحی کردند که توانایی تولید نرم‌افزار امن را دارد و قادر است تا امنیت، دسترسی و نفوذ در نرم افزارهای تولید شده را تامین کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار