کد خبر:۳۱۴۰۰۴
مدیر مسئول شبکه اطلاع رسانی دانا:

«دانا» نیازمند حمایت انجمن غیرقانونی متواریان و محکومان امنیتی نیست

مدیر مسئول شبکه اطلاع رسانی دانا، بار دیگر ضمن تبعیت از تصمیم دستگاه قضایی درباره این شبکه، اظهار داشت: «دانا» هیچ نیازی به حمایت و دلسوزی انجمن ها و گروه‌هایی که برخلاف منافع کشور اقدام می‌کنند ندارد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  مقداد ذکی زاده مدیر مسئول شبکه اطلاع رسانی دانا تاکید کرد: سایت دانا خود را رسانه ای همسو با آرمان های انقلاب، منافع نظام و رهبری می‌داند و از همان روز اول شروع فعالیتش همواره سعی کرده تا در راستای منافع ملی گام بردارد.

 

وی افزود: در حال حاضر هم که شبکه اطلاع رسانی دانا با نظر مسئولان دستگاه محترم قضایی مسدود شده ما این اقدام را قانونی می دانیم و بعد از این هم هر تصمیمی که در رابطه با شبکه اطلاع رسانی دانا از سوی مسئولان مربوطه اتخاذ شود آن را محترم و لازم الاجرا خواهیم دانست.

 

مدیر مسئول شبکه اطلاع رسانی دانا گفت: البته امروز مشاهده کردم که انجمنی که عنوان دفاع از آزادی مطبوعت را یدک می‌کشد ‌خواسته تا از دانا حمایت کند، لازم است در این رابطه به این نکته اشاره کنم که «دان»" هیچ نیازی به حمایت و دلسوزی انجمن‌ها و گروه‌هایی که برخلاف منافع کشور اقدام می کنند ندارد .

 

وی خاطرنشان کرد: با نگاهی گذرا به کارنامه و تاریخچه انجمن غیر قانونی دفاع از آزادی مطبوعات می بینیم که سردمداران آن در نهایت یا از کشور متواری شده و یا نامشان در لیست محکومان امنیتی قرار دارد؛ بر همین اساس شبکه اطلاع رسانی دانا اعلام می‌کند که نیازمند دلسوزی و حمایت انجمن غیرقانونی متواریان و محکومان امنیتی نیست.
 

منبع: مشرق

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار