به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ادویهها از دیر باز خواص گیاهی و شفا بخش برای انسانها داشتهاند و در دورههای مختلف زندگی از آن برای رنگ و طعم غذاهایشان استفاده میکردند.
ادویهها از دیر باز خواص گیاهی و شفا بخش برای انسانها داشتهاند و در دورههای مختلف زندگی از آن برای رنگ و طعم غذاهایشان استفاده میکردند.
زردچوبه جزء ادویههای معروفی است که بدن را از بسیاری از بیماریها محافظت میکند و سلولهای سرطانی را در بدن متوقف میکند.
بررسیها نشان میدهند استفاده کردن این ادویه پر خاصیت در مغز باعث بهبود و افزایش عملکرد مغز میشود و قدرت یادگیری ذهن را برای مسائل درسی و ریاضی در کودکان افزایش میدهد.
گفتنی است، آلزایمر و فراموشی از دیگر مشکلات شایع مغزی است که در سالمندان بیشتر است، از این رو با اضافه کردن مقدار زیادی از این ادویه در هر وعده غذایی سالمندان میتوان روند پیری را کاهش داد و آلزایمر و فراموشی را به تاثیر انداخت.
نتایج مطالعات نشان میدهند زردچوبه باعث «افزایش جریان خون» در مغز میشود و از قدیم به علت خاصیتهای دارویی زیادی که دارد از آن برای کاهش درد مفاصل و دردهای استخوانی نیز استفاده میکردند.
منبع: باشگاه خبرنگاران