همصدا با دشمن
کد خبر:۳۱۴۳۸۰

همصدا با دشمن

آیت‌الله آملی‌لاریجانی، رئیس قوه قضائیه از همصدایی برخی رسانه‌های داخلی با دشمنان خارجی گلایه کرد و البته تصریح کرد دستگاه قضایی در اجرای قانون عادلانه به وظیفه خود عمل خواهد کرد.

به گزارش گروه فضای مجاز ی «خبرگزاری دانشجو»، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در گردهمایی رؤسای کل دادگستری‌های کشور و دادستان‌های مراکز استان‌ها درباره فتنه 88 و عملکرد دستگاه قضا در برخورد با این فتنه گفت: دستگاه قضایی در جریان فتنه 88 خوب و مستقل عمل کرد. هر چند شاید در برخی موارد کاستی‌هایی هم داشته باشیم. مهم این است که مسؤولان قوه قضائیه بصیرت داشته باشند و فتنه‌ها را در زمان خود دریابند.

 

رئیس قوه قضائیه با اشاره به مسائل پیش آمده در بازرسی از بند 350 زندان اوین، گفت: ‌ همگان دیدید که خارجی‌ها چه بساطی راه انداختند و برخی اذناب آن‌ها در داخل کشور با آن‌ها همصدا شدند.


آملی لاریجانی تصریح کرد: بازرسی از زندان کاری صحیح و قانونی بود اما آن‌ها با اتحاد رسانه‌ای خود از خارج و همصدایی با برخی رسانه‌های داخلی به تخریب دستگاه قضایی پرداختند.

 

وی تصریح کرد: در چند ماه اخیر حمله‌های بی‌امانی را غربی‌ها و دشمنان نظام علیه دستگاه قضایی روا داشتند که در مورد حقوق بشر و زندان‌‌ها اوج گرفت.

 

آملی‌لاریجانی گفت: ‌ برای ما مساله این است که چگونه است که این رسانه‌ها نسبت به اقدامات دولت‌های غربی در تحریم ملت ایران و جلوگیری از دستیابی آن‌ها به حقوق طبیعی خود ساکت نشستند اما درباره چند نفر زندانی این هجمه را به نظام ما وارد می‌کنند.

 

رئیس قوه قضائیه گفت: ‌باید از این رسانه‌ها پرسید آیا‌‌ همان میزانی که درباره وقایع زندان اوین گزارش تهیه کرده و جلسه گذاشتید برای تقبیح دولت‌های خودتان که ما را تحریم می‌کنند آن هم به جرم ایستادگی، دستیابی به فناوری هسته‌ای و دفاع از مقاومت فلسطین هم از خود تحرک نشان داده‌اید.

 

وی افزود: ما از رسانه‌های بیگانه توقعی نداریم اما چرا رسانه‌های داخلی با غربی‌ها همصدا می‌شوند و در مسیر آن‌ها قدم برمی‌دارند.

 

رئیس قوه قضائیه گفت: ‌ ما باید راه حق را بشناسیم و در این مسیر شلوغ‌بازی‌های آن‌ها ما را از عدالت فارغ نمی‌کند و ما بر مسیر عدالت قدم برمی‌داریم.

 

آیت‌الله آملی‌لاریجانی گفت: ‌ما قوانین و چارچوب‌هایی داریم که براساس آن‌ها عمل می‌‌کنیم و باید بدانید هر قدمی که ما به عقب برداریم فشار دشمنان بیشتر شده و از روا داشتن ظلم به ما دریغ نخواهند کرد.

 

منبع: وطن امروز

پربازدیدترین آخرین اخبار