کد خبر:۳۱۵۲۰۶

معجزه نیم ساعت پیاده‌روی آرام روزانه

مدیر بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی با اشاره به خودمراقبتی در زمینه بیماری‌های قلبی و عروقی، ضمن توصیه به افراد برای انجام نیم ساعت پیاده‌روی با شرایط ‌آرام، از مبتلایان به بیماری‌قلبی خواست تا از تردد در هوای آلوده بپرهیزند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، سعید افتخاری مدیر بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی، درباره خودمراقبتی در زمینه بیماری‌های قلب و عروق اظهار داشت: سطح علمی افراد جامعه به حدی رسیده است که بیماری‌های قلب و عروق را بشناسند و از طرفی با عواملی که موجب ابتلا به این بیماری‌ها می‌شود آگاه باشند.

 

وی افزود: خودمراقبتی یعنی پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق با عدم مصرف سیگار، کاهش استرس ها و رعایت رژیم غذایی که توصیه می‌شود افراد از مصرف غذاهای پرچرب بپرهیزند.

 

افتخاری: یکی دیگر از مواردی که در خودمراقبتی برای کاهش ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق مؤثر است، پیگیری سلامت با بررسی فشار خون و دیابت است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

 

مدیر بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی تصریح کرد: هر چند نمی‌توان استرس‌ها را کاهش داد، اما می‌توان با یادگیری برخی مهارت‌ها آنها را کنترل کرد. مدیریت استرس‌ها می‌تواند در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مؤثر باشد.

 

وی اظهار داشت: بهترین ورزش پیاده‌روی است، اما افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی باید بر اساس توانایی که دارند شدت و زمان پیاده‌روی را زیرنظر متخصص مربوط پیگیری کنند و البته قدرت ضربان قلبی در این زمینه مؤثر است.

 

افتخاری افزود: نوع عمل جراحی که فرد انجام داده نیز در میزان و شدت پیاده‌روی مؤثر است و بهتر است زمان پیاده‌روی و شیب آن زیرنظر پزشک متخصص تعیین می‌شود.

 

مدیر بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی گفت: نیم ساعت پیاده‌روی با شرایط ‌آرام به افراد توصیه می‌شود ضمن اینکه باید مسئله آلودگی هوا هم در نظر گرفته شود و در شرایطی که هوا آلوده است باید ساعات کمتری از روز را در خیابان سپری کرد.


منبع: نامه نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار