به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، یکی از اصلی ترین منشاهای سرطان سینه در محیط زیست، بنزن و بوتادین هستند که از اگزوز خودروها، دستگاه های چمن زنی، دود سیگار و غذاهای کبابی خارج می شوند.
محققان آمریکایی اعلام کردند که برخی مواد شیمیایی که زنان هر روز با آن سر و کار دارند موجب ابتلا به سرطان سینه در موش های آزمایشگاهی شده است که می تواند تاثیر مشابهی بر آنها داشته باشد.
این مطالعه که در مجله Environmental Health Perspectives منتشر شده به 17 ماده شیمیایی اشاره کرده است که زنان باید از آنها دوری کنند یا کمتر در معرض این مواد قرار گیرند.
این مواد شامل، بنزین، گازوئیل، دودهای خروجی از اگزوز ، شعله خاموش کن ها، مواد لکه بر، پاک کننده رنگ ها و مواد ضد عفونی در آب آشامیدنی می شوند.
ˈروتان رودلˈ مدیر تحقیقات موسسه سایلنت اسپرینگ گفت: این مطالعه با شناسایی مواد شیمیایی مضر برای سلامت زنان نقشه راهی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه ارائه می دهد.
وی افزود: این اطلاعات کمک می کند که زنان با آگاهی از مواد شیمیایی مضر کمتر در معرض چنین موادی قرار گیرند.
یکی از اصلی ترین منشاهای سرطان سینه در محیط زیست، بنزن و بوتادین هستند که از اگزوز خودروها، دستگاه های چمن زنی، دود سیگار و غذاهای کبابی خارج می شوند.
همچنین پاک کننده هایی مانند متیلین کلراید، داروهای به کار رفته در درمان های هورمونی جایگزین، خاموش کننده های آتش، مواد شیمیایی لکه بر، مواد نچسب و استیرن که از دود سیگار ناشی می شود از دیگر مواد خطر زا هستند.
منبع: نامه