بر اساس تازهترین حکم عالیترین دادگاه اروپایی کاربران اینترنت از حق فراموش شدن برخوردار هستند و میتوانند از گوگل بخواهند اطلاعات حساس مربوط به آنها را پاک کند..
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، یکی از مشکلات جدی مردم این است که اطلاعات مفصل و حساسی در مورد هر یک از آنها از طریق اینترنت قابل دسترس است و بسیاری از مردم دوست ندارند این اطلاعات حساس با استفاده از امکانات وب قابل بازیابی و در دسترس باشد.
چند سالی است که درگیری میان مدافعان حفظ حریم شخصی کاربران در اینترنت و شرکتهای بزرگ اینترنتی بر سر کنترل دادههای شخصی افراد به شدت در جریان است که بر اساس حکمی که از سوی دادگاه عالی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ صادر شده حق به فراموشی سپرده شدن اطلاعات مردم به رسمیت شناخته میشود.
بر اساس حکم این دادگاه اگر افراد از گوگل بخواهند تا دادههای شخصیشان را پاک کند، این کار بر مبنای رویههای قضایی مشخص و در صورت ارائه دلایل موجه ممکن خواهد بود.
گوگل صدور این حکم را نا امیدکننده دانسته و میگوید برای بررسی پیامدها و نتایج صدور چنین حکمی نیاز به زمان دارد. این شرکت همچنین مدعی شده که اطلاعات و دادههای شخصی مردم را کنترل نمیکند و صرفا در صورت جستجوی کاربران به دادههای مختلف لینک میدهد.
هر كسي حق دارد حريم خصوصي و شخصي براي خود داشته باشد، ما در زمان درج اطلاعات خصوصي زندگي مان بايد به اين فكر باشيم كه اين اطلاعات را براي چه كساني قرار مي دهيم، كجا قرار مي دهيم و چرا قرار مي دهيم، بايد فكر كنيم كه زماني از اين اطلاعات ممكن هست بر عليه خود ما استفاده گردد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.