کد خبر:۳۱۶۰۱۲

تولید نیمه صنعتی کیت تشخیص طبی از سوی دانشگاه امیرکبیر

رئیس پژوهشکده مهندسی سیستم‌های تشخیصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تولید کیت‌های تشخیصی در این دانشگاه خبر داد و گفت: تولید این کیت‌ها در فاز صنعتی و نیمه صنعتی قرار دارد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» دکتر محمد ربیعی در سمینار تکنیک‌های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی با بیان اینکه سیستم‌های تشخیص طبی نظام ثابت و واحدی ندارد، افزود: از این رو 12 سال قبل طراحی و ساخت کیت‌های تشخیصی را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز کردیم.
 
رئیس پژوهشکده مهندسی سیستم‌های تشخیصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این کیت‌ها با حمایت وزارت بهداشت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اجرایی شده است، اظهار داشت: در حال حاضر این کیت‎ها در فاز صنعتی و نیمه صنعتی قرار دارد.
 
وی با انتقاد نسبت به عدم تمرکزامکانات در زمینه تشخیص طبی، خاطر نشان کرد: در این راستا از 2 سال قبل در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به راه اندازی پژوهشکده سیستم‌های تشخیص پزشکی کردیم که همه ارگان‌های مرتبط با با این حوزه عضو آن هستند.
 
ربیعی، با تاکید بر لزوم عملکرد تلفیقی در حوزه سیستم‌های تشخیص طبی، ادامه داد: از این رو لازم است تا نقشه راهی بر اساس اولویت‌های کشور تدوین شود تا بر این اساس از امکانات موجود در کشور به صورت هدفمند استفاده شود.
 
با اشاره به برگزاری جشنواره ایده‌های برتر در حوزه سیستم‌های تشخیص طبی، یادآورشد: در این جشنواره صاحبان ایده طرح‌های خود را عرضه خواهند کرد که در صورت تشخیص قابلیت‌های طرح برای تولید و تجاری سازی به صاحبان صنعت معرفی خواهند شد.
 
وی ادامه داد: در این جشنواره درصدد هستم تا صاحبان ایده و صاحبان ایده را با یکدیگر آشنا کنیم تا زمینه‌ای برای تولید صنعتی ایده‌ها فر اهم شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار