کد خبر:۳۱۶۰۲۲

شنای خانم‌ها در سواحل ایران، سوژه حرف مفت بیگانگان

سهم زنان از دریا به ساحل خلاصه می شود، چرا که جمهوری اسلامی نمی گذارد زنان آزادانه در دریا شنا کنند! این جملات آشنا همه ساله و با آغاز فصل گرما در گوش ایرانیان زمزمه می شود، اما اصل ماجرا چیست؟

 با شروع فصل گرما و آغاز سفرهای مردم به استان های ساحلی و استفاده از امکانات تفریح و شنا در دریا، سایت های فارسی زبان غربی برای سوءاستفاده از این موقعیت دوباره به تکاپو افتاده اند.

وب سایت دویچه وله (DeutscheWelle)، رسانه دولتی آلمان، طی مطلبی با عنوان «آبی دریا قدغن• آغاز طرح برخورد با بدحجابی در سواحل» چنین القا کرد که جمهوری اسلامی مخالف حضور زنان در سواحل است و شنا کردن آن ها را برنمی تابد.

دویچه وله مدعی شد: سختگیری نسبت به زنان باعث شده که سهم زنان از دریا به ساحل خلاصه شود و آن‌ها عطای دریا رفتن در کشور خود را به لقایش ببخشند!

آرزوی بازگشت سواحل کشور به روزهای فساد پیش از انقلاب، روی دیگر سکه است که با استفاده دویچه وله از تصاویر ویژه آن روزها همراه گشت. این رسانه آلمانی با فلش بک به دوران سیاه ستمشاهی نوشت: «پیش از انقلاب اسلامی، زنان هم‌پای مردان حق استفاده از دریا را داشته‌اند.»

به نظر نمی رسد دغدغه این رسانه غربی، حقوق زنان و شنا کردن آن ها باشد؛ چه اینکه در طرح سالم سازی دریا این امکان تأمین شده است.

هدف اصلی، ترویج فساد و فحشا و فرهنگ لاابالی گری، بی عفتی و در نهایت فروپاشی خانواده های ایرانی است.

در دوران رژیم ستمشاهی اغلب خانواده های ایرانی به دلیل فساد عریان در سواحل و اختلاط زنان و مردان نمی توانستند در این مکان ها حضور یابند و سواحل شمال و جنوب کشور تبدیل به جولانگاه افراد لاابالی شده و در قرق خانواده سلطنتی و مهمانان ویژه آن ها بود.

طرح هایی برای سالم سازی دریا و سواحل

 

طی سال های گذشته سیاست ها به سمت استفاده گسترده عمومی از سواحل کشور معطوف بوده است. این موجب شده تا سالانه هزاران خانوار ایرانی سفر به استان های ساحلی کشور به ویژه استان های شمالی را در سبد تفریحی و سیاحتی خود قرار دهند.

دولت نیز برای بهره برداری استاندارد مردم از سواحل کشور، سرمایه گذاری مناسبی انجام داده که طرح سالم سازی دریا یکی از آن هاست.


در اجرای طرح سالم سازی دریا، طی یک روند کارشناسی، بهترین نقطه از نظر کیفیت ساحل و ایمنی آن انتخاب می شود.

ساخت محوطه ای گسترده همراه با پارکینگ و ورودی و خروجی، پلان های متعدد، فروشگاه، استراحتگاه، اسکله کوچک برای تردد قایق های تفریحی، شهربازی، برگزاری جشنواره های شاد، برقراری امنیت از طریق ایجاد پاسگاه انتظامی، عوامل غریق نجات و از همه مهمتر مکانی مجزا و مجهز به دوش برای گروه های زنان و مردان از محاسن این مکان هاست.

سیاست دولت با توجه به مزایای فوق، استفاده همگان از این نقاط است.
 

 

 

منبع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲
سلام متشکر از نيروي انتظاني اکه اين کار رو بکنه خزر با ترکيه خيلي فرق نميکنه فقط اينجا قانوني نيست
33
1
بدون نام
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
خزر چيه؟ اسم يه قوم در روسيه؟؟
منظورتون مازندرانه ديگه :)
اميررضا
-
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۶
سال 79 با كاروان رفتيم مشهد از اونجا هم رفتيم شمال خلاصه بچه هاي عشق لب دريا البته واسه شنا و ديدن درياي شمال (فكر بد نكن همه اون زمان بچه مثبت و كم سن بوديم) خلاصه الانمونو نگاه نكنيد اره اونقد ر طرف معطلمون كرد نبرد لب دريا تا غروب شد بعدش ما را برد يه جايي كه قسمتي از دريا بود ولي خب واسه شب شدنش ديگه كسي نبود جز چند تا غريق نجات و چند تايي ديگه اون زمان كمتر خبري بود الان كه ديگه ميگن آنتالياست
3
0
محمد
-
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۳
سلام -مگر امام نفرمودند که . مگر اين مازني ها مرده اند که بگذارند کنار درياي آنها مثل زمان شاه باشد.
واقعا بايد تاسف خورد که در بالا و پايين کشور اين نعمت الهي وجود دارد ولي اگر يک انسان مقيد به اصولي بخواهد برود نميتواند
خدا رحم کند به نهي از منکر نکردن هاي ما
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار