کد خبر:۳۱۶۰۲۳
تنها پست ایران در جام جهانی که با تمام نفرات به میدان می رود
با توجه به حضور دو بازیکن در هر پست در حال حاضر حضور منطقی 4 نفر بعد از خط خوردن امید ابراهیمی نشان می دهد که کیروش انتخاب های نهایی خود را انجام داده است.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، ماندن تنها 4 بازیکن از بین هافبک های دفاعی در اردوی تیمملی و خطی که در سیستم 1-3-2-4 تیمملی که جلوی مدافعان و پشت هافبک های نفوذی می ایستند وضعیت با ثباتی دارند با توجه به حضور دو بازیکن در هر پست در حال حاضر حضور منطقی 4 نفر بعد از خط خوردن امید ابراهیمی نشان می دهد که کیروش انتخاب های نهایی خود را انجام داده است و بعد از نکونام و آندرانیک تیموریان دو بازیکن دیگر یعنی رضا حقیقی و قاسم حدادی فر با تیمملی به جامجهانی خواهند رفت.
نکونام 34 ساله، آندوی 32 ساله، حدادی فر 31 ساله و رضا حقیقی 26 ساله بازیکنانی هستند که با میانگین سنی کمی بالاتر از 30 سال وارد ترکیب تیمملی در جامجهانی شده اند.
منبع: جام نیوز
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.