فرنگیکاران کشورمان در دیدار فینال جام جهانی کشتی تهران با برتری برابر روسیه قهرمان جهان شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در دیدار فینال جام جهانی کشتی فرنگی در سالن شهدای هفتم تیر برابر روسیه قرار گرفت و 6 بر 2 حریف مغرور خود را شکست داد.
در نخستین دیدار و در وزن 59 کیلوگرم سوریان که مصدوم بود در آخرین لحظات روی کشتی حاضر شد و با سیمینوف کشتی گرفت. سوریان در این دیدار در حالی که 4 بر یک از حریف عقب بود 6 بر 4 پیش افتاد و در نهایت نیز 6 بر 5 نخستین پیروزی ایران را به دست آورد.
در 66 کیلوگرم نیز امید نوروزی برابر آدام کوراک حاضر شد. نوروزی در این دیدار با ناداوری های داور ارمنستانی 8 بر 6 شکست خورد تا ایران و روسیه در مجموع یک بر یک مساوی شوند.
در سومین کشتی سعید عبدولی در وزن 71 کیلوگرم برابر لابازانوف به میدان رفت و موفق شد با برتری 3 بر صفر برابر حریف خود ایران را 2 بر یک از روسیه پیش انداخت.
در 77 کیلوگرم فرزاد علیزاده برابر رومن ولاسوف قرار گرفت اما با شکست 11 بر صفر برابر این کشتی گیر متوقف شد و ایران و روسیه این بار در امتیاز 2 با هم برابر شدند.
در پنجمین کشتی در وزن 80 کیلوگرم حبیب الله اخلاقی برابر بوگومولف کشتی گرفت و موفق شد 8 بر صفر شد حریف را شکست دهد و ایران را 3 بر 2 از روسیه پیش بیندازد.
در وزن 85 کیلوگرم طالب نعمت پور برابر حریف قدرتمند خود یعنی جاکوادزه قرار گرفت و موفق شد با پیروزی 2 بر یک برابر این کشتی گیر ایران را 4 بر 2 پیش انداخت.
در وزن 98 کیلوگرم نیز مهدی علیاری برابر نیکیتا ملنیکوف کشتی گرفت و در یک رقابت نزدیک 3 بر یک به پیروزی رسید تا ایران قبل از برگزاری کشتی هشتم قهرمان شود.
در اخرین کشتی نیز بشیر باباجانزاده 9 بر صفر جریف خود را شکست داد تا ایران 6 بر 2 روسیه را شکست دهد.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان با حضور در سالن کشتی از نزدیک شاهد برگزاری دیدار فینال بودند.
من از پيروزي ايران خوشحال شدم ولي از اجراي اين مسابقات مخصوصا اهداي مدالها خجالت کشيدم.قطعا اين مسابقات در شبکه هاي تلويزيوني کشور هاي خارجه پخش مي شد و ديگران در مورد ما چه خواهند گفت.
تبريک . يکي خودشو براي مملکتش به آبو آتش ميزنه تا کشورش سربلند بشه مثل سوريان قهرمان . يکي هم مثل آقاي خاص براش اصلا مهم نيست و ده روز مونده به مسابقات تيم ملي رو ترک ميکنه.ديدين که بازم قهرماني دست خداست نه آقايان خاص
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
فرنگي كاران (با خوش شانسي ) بدون بنا قهرمان شدند.... چيزي نمونده بود همون بلايي كه سر فوتسال اومد سر كشتي هم بياد