پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي نيازمند حمايت مالي سازمان بسيج دانشجويي است
دكتر علي محمد ميبدي در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه دانشگاه ها با كمبود بودجه مواجهه هستند، گفت: بسيج دانشجويي با اختصاص بودجه قادر خواهد بود از طريق راه اندازي پژوهشكده هاي بسيج خلا هاي پژوهشي و تحقيقاتي دانشگاه ها را پر كند.
وي خاطرنشان كرد: حمايت هاي مالي پژوهشكده ها در كنار استفاده از اساتيد با تجربه موجب مي شود كه بسياري از فعاليت هاي پژوهشي و تحقياتي جديد در كشور ايجاد شود.
رئيس دانشگاه يزد اضافه كرد: براي به نتيجه رسيدن پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي در دانشگاه ها استفاده از اساتيد، دانشجويان و بودجه هاي مالي ضروري است.
ميبدي خاطرنشان كرد: وجود سه ركن، اساتيد، دانشجو و بودجه علمي بر سرعت فعاليت هاي بسيج دانشجويي مي افزايد.
وي با اشاره به اينكه در بدنه بسيج دانشجويي نيروهاي نخبه فراواني وجود دارد، گفت: با توجه به پتانسيل هاي علمي و وجود نخبگان در بدنه پژوهشكده هاي بسيج امكان پيشرفت و حذف خلا هاي پژوهشي موجود در كشور طي سال هاي آينده وجود خواهد داشت./انتهاي پيام/