محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری سازمان نظام پزشکی به دانش فنی بیورزونانس و تشخیص دیجیتالی دست یافتند این موفقیت موجب پیوستن ایران به باشگاه جهانی بیورزونانس شد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» بیورزوناس علم تشخیص بیماریها با استفاده از فرکانس سلولی آنها است که در تشخیص بسیاری از بیماریها که با روشهای مرسوم پزشکی قادر به تشخیص آنها نیست،این فناوری می تواند علت بیماری را تشخیص دهد.
دکتر حمید کشوری رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر از دستیابی محققان این مرکز به دانش فنی بیورزونانس و تشخیص دیجیتالی با همکاری سازمان نظام پزشکی خبرداد و گفت: در صورت نهادینه کردن این روش در کشور قادر خواهیم بود تا بسیاری از بیماریها را در مرحله ابتدایی تشخیص دهیم و نسبت به درمان زود هنگام آن اقدام کنیم.
وی کاهش هزینههای سلامت جامعه و ارتقای نظام سلامت را از مزایای این روش نام برد و اظهار داشت: تاکنون کشورهایی چون آمریکا، آلمان، روسیه، انگلیس و استرالیا به این فناوری دست یافتهاند و هم اکنون محققان کشور به این دانش دستیابی کامل پیدا کردهاند و میتوانیم ضمن بهره گیری از آن برای تشخیص بیماریها، انقلابی نوین در عرصه خدمات سلامت ایجاد کنیم.
کشوری، با تاکید بر اینکه مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس در دانشگاه امیرکبیر ایجاد شده است، یادآور شد: به زودی این دانش و فناورهای مرتبط با آن را در اختیار پزشکان قرار میهیم تا برای تشخیص زودرس بیماریها از آن استفاده کنند.
رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: همزمان با برگزاری دومین کنفرانس تله مدیسین و سمینار بیورزونانس در روز 29 اردیبهشت جشن دستیابی ایران به دانش بیورزونانس و تشخیص دیجیتالی برگزار خواهد شد.
به گفته وی با دستیابی به این فناوری ایران به باشگاه جهانی بیورزونانس پیوسته خواهد شد.
کشوری با بیان اینکه در این مراسم با حضور اساتید دانشگاه های کشور و مدیران عالی رتبه عرصه سلامت و برخی از اساتید جهانی بیورزونانس برگزار می شود، اضافه کرد: پس از این مراسم، 2 روز کنفرانس تله مدیسین و 2 روز نخستین کنفرانس بیورزونانس و شیوه های نوین تشخیص بیماری ها در دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد.