درگيري پليس جمهوري آذربايجان با معترضين به سفر پرز به باكو
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، پليس باكو روز شنبه از برگزاري تظاهراتي در مقابل ساختمان وزارت امور خارجه آذربايجان در اعتراض به سفر شيمون پرز رئيس جمهور رژيم صهيونيستي به باکو که امروز آغاز مي شود، جلوگيري کرد.
روز شنبه صدها نفر از نمايندگان سازمان هاي اجتماعي و احزاب سياسي جمهوري آذربايجان كه قصد برگزاري تظاهراتي در مقابل ساختمان وزارت امور خارجه آذربايجان را داشتند، توسط پليس متفرق شدند.
پليس جلوي شرکت کنندگان در تظاهرات که به سمت ساختمان وزارت خارجه حرکت مي کردند را گرفته و ضمن درگيري با تظاهركنندگان، آنان را به زور سوار خودرو و از محل حادثه دور کرده و چند نفر را نيز بازداشت كردند.
تظاهركنندگان در بيانيه اي كه در اختيار خبرنگاران قرار گرفت از دولت جمهوري آذربايجان خواستند سفر پرز به باكو را بخاطر دست داشتن وي در خون بي گناهان فلسطيني لغو كند./انتهاي پيام/