کد خبر:۳۱۶۵۴۴

جعل رمز عبور شبکه‌های اجتماعی روشی برای سوءاستفاده مجرمان

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان گلستان به شهروندان در خصوص جعل حساب‌های شبکه‌های اجتماعی روشی برای سوءاستفاده مجرمان به شهروندان هشدار داد.
جعل رمز عبور شبکه‌های اجتماعی روشی برای سوءاستفاده مجرمان
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ «حبیب الله رجبلی» در این باره گفت: بسیاری از افراد از شبکه‌های اجتماعی برای ارتباط با دوستان، افراد خانواده یا همکاران استفاده می‌کنند و این امر آنها را در برابر تکنیک جدیدی که جعل حساب‌های شبکه‌های اجتماعی نامیده می‌شود نفوذپذیر می‌کند.
 
وی با اشاره به نحوه نفوذ پذیر کلاهبرداران در شبکه‌های اجتماعی، افزود: روال کار به این ترتیب است که یک کلاهبردار وانمود می‌کند یکی از آشنایان یا دوست یکی از دوستان شما بوده است و از این طریق به شما نزدیک می‌شود تا اطلاعات شخصی و محرمانه خود را فاش کنید.
 
رجبلی ادامه داد: هنگامی که فرد شیاد ارتباطی را با شما برقرار کرد، از روش‌های مختلفی برای سرقت اطلاعات شخصی شما استفاده می‌کند مثلاً به کمک چت، از نام افراد خانواده شما، گروه‌های موسیقی مورد علاقه‌تان، سرگرمی‌ها و سایر اطلاعات به ظاهر کم اهمیت آگاه می‌شود و در نهایت از این اطلاعات به عنوان رمز عبور یا پاسخ سوال‌های امنیتی وب ‌سایت‌های بانکداری، ایمیل و دیگر وب ‌سایت‌ها استفاده می‌کند.
 
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان گلستان خاطر نشان کرد: شبکه‌های اجتماعی امروزی راهی جدید برای کلاهبرداران فراهم آورده‌اند چون هیچ روشی وجود ندارد که شما به کمک آن متوجه شوید، شخصی که می‌خواهید به او اعتماد کنید، دقیقاً همان کسی است که ادعا می‌کند علاوه بر اینها، حمله‌های مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی ممکن است با کلاهبرداری‌های ایمیلی و یا وبی هم ترکیب شوند.
 
وی در این مورد هشدار داد: شهروندان در صورت مواجه با موارد مشکوک حادثه را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir و یا شماره تماس‌های 01712182421 و 2182282 گزارش کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار