
کد خبر:۳۱۷۱۸۹
در دانشگاه علوم تحقیقات
توسعه دورههای ارشد و دکتری/ راه اندازی 3 آزمایشگاه برای ارائه خدمات پژوهشی
رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات از پذیرش دانشجو در 2 رشته مقاطع کارشناسی و دکتری خبر داد وگفت: در راستای ارائه خدمات پژوهشی اقدام به خرید تجهیزات برای آزمایشگاههای سازه و ژئوتکنیک، مهندسی ورزش و RFID کردیم.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، امیر مسعود رحمانی با اشاره به تحصیل بیش از 4 هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علوم تحقیقات افزود: در راستای توسعه دورههای کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، این دانشگاه در نظر دارد تا در آینده نزدیک در مقطع کارشناسی ارشد رشتههای مهندسی ورزش، مهندسی پلیمر گرایشهای نانو فناوری و علوم و تکنولوژی پلیمر، مهندسی عمران گرایشهای سازه و ژئوتکنیک، مهندسی صنایع گرایشهای صنایع و بهره وری اقدام به پذیرش دانشجو کند.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشتههای مهندسی عمران گرایش حمل و نقل و راه سازی، مهندسی برق گرایش مخابرات و امنیت فضای تبادل اطلاعات از دیگر برنامههای این دانشکده خواهد بود.
وی از تأسیس رشتههای بین رشتهای مانند علوم کامپیوتر، از سوی این دانشکده خبر داد و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تأسیس رشته های جدید و مورد نیاز از طریق دفتر گسترش علم انجام گرفته است که در صورت توافق شورای ذیربط، این رشتهها تا اوایل مهرماه سال جاری در واحد علوم و تحقیقات راه اندازی خواهند شد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات از انتشار 118 مقاله، 60 مقاله ISI و بیش از 100 مقاله در همایشهای معتبر داخلی و خارجی از سوی دانشجویان و اساتید این دانشکده خبر داد.
رحمانی با اشاره به فعالیت و خدمات رسانی 6 آزمایشگاه با عناوین نساجی، هستهای، پلیمر، معدن، اصول مبانی برق و رباتیک (روبوکام) در این دانشکده اشاره کرد و گفت: در حال حاضر آزمایشگاههای سازه و ژئوتکنیک، مهندسی ورزش و RFID نیز در مرحله خرید تجهیزات و بهره برداری قرار دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.