کد خبر:۳۱۷۳۳۰
حضوری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

انگلستان عذرخواهی‌های زیادی به جامعه ایرانی بدهکار است/ مطرح کردن عذرخواهی ایران از انگلیس در شرایط مذاکرات هسته‌ای برنامه ریزی شده است

عضو شورای راهبردی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: نفرت مردم ایران از انگلستان ریشه تاریخی دارد و در شرایط مذاکرات هسته‌ای عذرخواهی از این کشور ضمن آن که یک مسئله فرعی است نمی‌تواند بدون برنامه‌ریزی قبلی باشد.
انگلستان عذرخواهی‌های زیادی به جامعه ایرانی بدهکار است/ مطرح کردن عذرخواهی ایران از انگلیس در شرایط مذاکرات هسته‌ای برنامه ریزی شده است

مصطفی حضوری، عضو شورای راهبردی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره مطلب روزنامه گاردین مبنی بر عذرخواهی ایران درباره ماجرای سفارت انگلستان در سال 88  و ارتباط آن با مذاکرات هسته ای پیش رو گفت: اکنون مسائل مختلفی با منافع گروه‌های متفاوت در مذاکرات هسته‌ای ایران با غرب مطرح شده است و ماجرای سفارت انگلستان که باعث تعطیلی این سفارت شد یکی از مسائلی است که استعمار پیر با بزرگ کردن آن مذاکرات هسته‌ای را تحت الشعاع قرار دهد.
 

وی ادامه داد: ما در سال 88 شاهد بودیم که سفارت انگلستان با دخالت آشکار در انتخابات ریاست جمهوری، نقش موثری در فتنه انگیزی و اتفاقات آن سال را داشت و البته بابت این موضوع هرگز از ملت و دولت ایران عذرخواهی نکرد. همچنین با وجود مستندات غیرقابل انکار در دادگاه‌های دارای صلاحیت جمهوری اسلامی علیه انگلستان اما هیچ‌گونه واکنشی علیه این کشور در فضای محاکم بین‌المللی و داخلی دیده نشد.
 

حضوری با اشاره به اینکه خشم و نفرت ملت ایران از انگلستان ریشه تاریخی دارد و هرگز تمام‌شدنی نیست اظهار کرد: طرح عذرخواهی در شرایط پیش رو در مذاکرات هسته‌ای با وجود اینکه یک مسئله فرعی است اما واقعیت این است که نمی تواند بدون برنامه ریزی قبلی باشد و همانگونه که مسئولان جمهوری اسلامی گفته‌اند انگلستان باید عذرخواهی‌های زیادی را ابراز کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار