کد خبر:۳۱۷۳۵۰
ظریف در دیدار رئیس قوه قضاییه عراق:

روابط ایران و عراق به نفع مردم دو کشور و منطقه است

وزیر امور خارجه در دیدار با رییس قوه قضاییه عراق، برگزاری انتخابات در این کشور را حرکت مردم در مسیر وحدت ملی دانست و گفت: روابط تهران- بغداد به نفع مردم دو کشور و منطقه است.
روابط ایران و عراق به نفع مردم دو کشور و منطقه است

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، مدحت محمود رییس شورای عالی قضایی عراق که به همراه هیاتی به ایران سفر کرده است، امروز (دوشنبه) با محمد جواد ظریف رییس دستگاه دیپلماسی دیدار و گفت و گو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با تبریک به دولت و مردم عراق برای برگزاری موفق انتخابات در این کشور که به رغم فشارهای خارجی و تلاش گروه های تروریستی و افراطی برگزار شد، از این که مردم در مسیر وحدت ملی گام برداشته اند، اظهار خرسندی کرد.

وی به پیوندهای عمیق و مستحکم میان دوکشور و دو ملت اشاره کرد و یادآور شد: حرکت در مسیر روابط راهبردی بسیار با اهمیت است.

رییس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: تبادل هیات ها بین دو کشور در سطوح عالی و همچنین ارتقای روابط دو کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، تجاری و فنی نشانگر عزم موجود در این زمینه است.

ظریف، روابط ایران و عراق را به نفع مردم دو کشور و منطقه دانست.

وی همچنین با توجه به جایگاه قوه قضاییه در جمهوری اسلامی ایران و عراق روابط در این حوزه را قابل توجه دانست و اظهار امیدواری کرد: روابط در این بخش هر چه بیشتر تقویت شود.

وزیر امور خارجه همچنین با بیان برخی مشکلات ایرانیان زندانی در عراق خواستار تلاش قوه قضاییه عراق برای رفع این قبیل مشکلات شد.


** انتخابات در عراق تبلور خواست مردم است

مدحت محمود رییس قوه قضاییه عراق نیز در این دیدار برگزاری انتخابات در عراق را تبلور خواست مردم این کشور دانست.

وی در این دیدار به اهداف هیات عالیرتبه قضایی عراق در سفر به کشورمان به ویژه آشنایی با تجربه ایران در موضوعات قضایی اشاره کرد.

رییس قوه قضاییه عراق، روابط مردمی دو کشور را دیرینه دانست و تلاش های انجام شده در قوه قضاییه عراق را درباره احکام قضایی برای ایرانیان زندانی در عراق تشریح کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار