حسین احمدی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری رامسر در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با مذاکرات اخیر ایران با گروه ۱+۵ گفت: شناسنامه آمریکا و غرب، بخصوص در دوران پس از انقلاب گویای این نکته است که آنها هیچگاه استقلال ملت ایران را نخواهند پذیرفت و تمام تلاش خود را برای مقابله با مسیر الهی که ملت ایران در آن حرکت میکند، به کار بستهاند.
وی در ادامه گفت: در ماجرای توافق نیز دستگاه دیپلماسی - که به فرموده رهبری فرزندان انقلابی ملت ایران هستند - باید به دلواپسیهای افراد دلسوز نظام توجه کند.
احمدی همچنین در رابطه با شیوه عملکرد دستگاه دیپلماسی دولت جدید گفت: شیوهای که دستگاه دیپلماسی دولت روحانی در سیاست خارجی و در قبال غربیها در پیش گرفته، اشتباه است و سخنرانیهای اخیر دولتمردان و موضعگیری آنها در قبال توهینهای غرب و اتفاقات اخیر موضعگیری ضعیف دستگاه دیپلماسی را نشان میدهد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری رامسر در ادامه افزود: این موضعگیری ضعیف آنجا ظهور و بروز پیدا میکند که رئیسجمهور حل مسائل اقتصادی را در گروِ حل مسأله هستهای بیان میکند، در حالی که مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانیهای اخیر خود این مسئله را اشتباه خواندند و فرمودند: «مسأله آنها مسأله هستهای نیست، آنها با اقتدار و عزت ما مشکل دارند...»
وی با اشاره به توافق برد - برد که دولتمردان شعار آن را میدادند، گفت: پس از توافق ژنو، شعار برد - برد برای این توافق مطرح شد، اما آنچه از ۳ آذر تا کنون اتفاق افتاده، صداقت ایران در پایبندی به تعهدات و دروغ و دورویی طرف مقابل در قبال این توافق بوده که این مطمئناً برای ما توافق برد - برد نیست.
احمدی افزود: تصویب قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا، گزارش احمد شهید، اخراج دانشجویان ایرانی و سخنان اخیر وزارت خارجه کانادا از نمونههای بی صداقتی طرفهای غربی در قبال ایران و نبردن در این توافق است.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری رامسر با اشاره به نکته مثبت این توافق برای ایران ادامه داد: برد ما در مذاکرات این است که دولتمردان ما متوجه باشند راه مقابله با فشارهای خارجی دادن امتیازهای زیاد به آنها نیست، بلکه ایستادگی بر اصول و اتکا به ظرفیت داخلی است که مقام معظم رهبری هم چندین بار به آن تأکید کردهاند.
وی همچنین گفت: همانطور که مقام معظم رهبری هم فرمودند ما از تیم مذاکرهکننده حمایت میکنیم، ولی تیم مذاکرهکننده و آقای روحانی باید این را بدانند که ما هیچگاه از حق خود کوتاه نخواهیم آمد و پاسدار خون کسانی که در این راه شهید شدهاند خواهیم بود.
احمدی در پایان گفت: همانطور که اشاره شد دولتمردان ما به اشتباه تصور میکردند تحریمها به خاطر مسائل هستهای است و در صورت حل آنها مشکلات حل میشود؛ آنها گفتند «چرخ سانتریفیوژ ها باید بچرخد، اما چرخ زندگی مردم هم باید بچرخد» و به همین علت توافقنامه را قبول کردند، اما با گذشت چند ماه از زمان توافقنامه میبینیم که نه تنها چرخ سانتریفیوژ ها نمیچرخد، بلکه وضعیت معیشتی و زندگی مردم هم تغییری نکرده است.