کد خبر:۳۱۷۵۷۸

کرم‌های فاسد در فتنه 88 را یادتان هست؟!

وبسایت هاشمی‌ رفسنجانی با استناد به مواضع صریح امام و رهبری، از خودسرها انتقاد کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، سایت شخصی هاشمی در مقاله‌ای از قول حضرت امام نوشت که خودسرها، کرم‌های فاسد انقلابند. این سایت همچنین به مواضع رهبر معظم انقلاب استناد کرد که رفتارهای خودسرانه را به ضرر کشور دانسته‌اند.
 

آنچه در تحلیل سایت شخصی هاشمی مغفول و مسکوت مانده این پرسش است که آیا خودسری چند جوان فقط مصداق هشدارهای امام و رهبری است؟! اگر خودسری در سرپیچی از قانون و امر ولایت مصداق پیدا می‌کند، آیا فتنه‌انگیزی و آشوبگری برخی جریان‌های سیاسی و سران فتنه به نیابت از سرویس‌های جاسوسی بیگانه که متأسفانه مورد حمایت کسانی چون آقای هاشمی قرار گرفت، مصداق اصلی و واقعی خودسری نبود؟ قطعا آن عدم تمکین به قانون و ترویج خود‌رأیی و تن ندادن به جمهوریت بزرگ‌ترین خودسری‌ها از سوی «کرم‌های فاسد» بود.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار