اتفاق عجیب در باشگاه پیکان
کد خبر:۳۱۷۷۱۶

اتفاق عجیب در باشگاه پیکان

در حالی که تیم فوتبال پیکان توانسته بود با کمترین هزینه و با بازیکنانی جوان راهی لیگ بر‌تر شود، مدیرعامل این باشگاه برکنار شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پیکان را می‌توان از جمله عجیب‌ترین باشگاه‌های ورزشی کشور دانست که بعد از یک موفقیت دست به ترکیب برنده‌اش می‌زند و با تغییرات مدیریتی، آینده‌اش را با ابهام‌هایی روبه رو می‌کند. مدیران کارخانه ایران‌خودرو در تصمیمی غیر‌قابل منتظره اصغر ملکیان را از کار برکنار کردند تا ابراهیم ثنایی را جایگزینش کنند.

 

ملکیان در مراسم تودیع خود ضمن تقدیر و تشکر از حمایت‌های مدیریت ارشد گروه صنعتی ایران‌خودرو و اعضای هیات مدیره در دوران مسؤولیت خود گفت: در این 20ماه با برنامه‌ریزی در حوزه‌های مختلف، تیم‌های پایه و همچنین تیم بزرگسالان باشگاه موفق شدیم به لیگ بر‌تر صعود کنیم.

 

وی درباره انتخاب ابراهیم ثنایی نیز گفت: ایشان با توجه به سوابق کاری در باشگاه، اشراف کاملی به موضوعات مختلف دارد و امیدوارم در توسعه و پیشرفت باشگاه در حد نام ایران‌خودرو موفق باشد.

 

در این مراسم ابراهیم ثنایی نیز از زحمات مدیریت قبلی تشکر کرد و گفت: امیدوارم با حمایت مدیریت ارشد گروه و هیات‌مدیره قوی بتوانیم قدم‌های اساسی برداریم.

 

 

منبع: وطن امروز

پربازدیدترین آخرین اخبار