کد خبر:۳۱۷۷۲۶

حمایت مالی معاونت علمی و شرکت نفت از طرح‌های نفتی برای تجاری سازی

معاونت علمی و شرکت نفت موافقت‌نامه‌ای به مبلغ 900 میلیارد ریال به امضا رساندند که بر اساس آن طرح‌های پژوهشی به پایان رسیده در حوزه صنعت نفت مورد حمایت این دو دستگاه برای تجاری سازی قرار خواهند گرفت.
حمایت مالی معاونت علمی و شرکت نفت از طرح‌های نفتی برای تجاری سازی
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، موافقت‌نامه طرح تولید و تجاری‌سازی کالاها و تجهیزات دانش بنیان مورد نیاز صنعت نفت با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر رکن الدین جوادی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به امضا رسید.
 
بر اساس این موافقت‌نامه طرح‌هایی که مراحل پژوهش را به اتمام رسانده‌اند از سوی دو دستگاه برای تولید فناوری و تجاری سازی تامین اعتبار خواهند شد.
 
این موافقت‌نامه 5 ساله در راستای حمایت از توسعه فناوری و تجاری سازی تجهیزات، کالاها و مواد مورد نیاز صنعت نفت از طریق حمایت و ارائه مشاوره و تسهیلات (کمک‌ها و حمایت‌های مالی) برای تجاری سازی، با اولویت طرح‌های پژوهشی انجام شده به امضا رسید.
 
مبلغ کلی این موافقت‌نامه برای انجام خدمات موضوع قرارداد معادل 900 میلیارد ریال است که 600 میلیارد آن را شرکت ملی نفت ایران و 300 میلیارد دیگر را معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین خواهد کرد.
 
طرح‌‌های فناورانه اشخاص حقیقی و حقوقی، طرح‌های حوزه فناوری‌های نوین مانند فناوری اطلاعات، نانوفناوری و بیوفناوری مرتبط با صنعت نفت که مراحل تحقیقاتی و نمونه‌‌سازی اولیه را گذرانده باشد، توسعه خدمات پشتیبانی بازار و خرید و فروش محصولات شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان مرتبط با صنعت نفت، موضوعات مورد حمایت این قرارداد هستند.
 
براساس این موافقتنامه، به منظور تعیین سیاست‌‌های کلان و جهت‌‌گیری‌‌های کلی قرارداد، شورایی با عنوان «شورای عالی راهبری» متشکل از مدیرعامل و مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، معاون توسعه فناوری و معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس پارک فناوری پردیس تشکیل می‌شود. این شورا وظیفه تدوین و تصویب سیاست‌‌های کلان جهت اجرای موضوع قرارداد و بررسی و تصویب گزارش‌‌های ادواری کارگروه فنی-تخصصی را بر عهده دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار