کد خبر:۳۱۸۰۲۲

امکان تشخیص بیماری‌ها بدون خون‌گیری از فرد در کشور فراهم شد

رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ساخت دستگاه بیورزونانس در این دانشگاه خبر داد و گفت: این فناوری قادر است بدون خون‌گیری، بیماری‌ها را تشخیص دهد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر حمید کشوری در دومین کنفرانس تله مدیسین با اشاره به استقبال اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح بیورزونانس گفت: فناوری بیورزونانس فناوری تشخیص بیماری بدون خون گیری است که در حوزه تشخیص بیماری‌ها از آن بهره برداری می‌شود.
 
رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: از آنجایی که ساختار ژنی هر فرد متفاوت است، تشخیص بیماری از سوی این دستگاه به صورت اختصاصی برای هر فرد خواهد بود، از این رو این فناوری در دنیا مورد توجه محققان قرار گرفته است.
 
وی تکنیک تشخیص بیماری در این دستگاه را «طب کل نگر» دانست و ادامه داد: این دستگاه پس از آنکه با شرایط بدنی انسان خود را کالیبره کرد، با ارسال امواجی اقدام به شناسایی بیماری در بدن خواهد کرد.
 
کشوری با بیان اینکه این دستگاه به نوعی بیان کننده وضعیت سلول‌های بدن است، ادامه داد: سیستم بیورزونانس طراحی شده قادر به بررسی وضعیت سلول‌های بدن و اعلام آن به پزشکان و کادر درمانی است.
 
رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک با بیان اینکه ساخت این دستگاه پزشکی از سوی مهندسان دخالت در امور پزشکان نیست، خاطرنشان کرد: مهندسان در صدد هستند تا با استفاده از فناوری‌های نوین، پزشکان را در تشخیص و درمان بیماران یاری کنند.
 
وی همچنین از حمایت سازمان نظام پزشکی از این پروژه خبر داد و یادآور شد: مجوزهای استفاده بالینی آن از وزارت بهداشت اخذ نشده است تا در اختیار پزشکان قرار داده شود.
 
عضو هیأت علمی دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: این دانشگاه به دنبال اخذ مجوز برای کاربردهای بالینی بیورزونانس است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار