کد خبر:۳۱۸۲۰۷

سفیر جدید ایران استوارنامه خود را تقدیم امیر کویت کرد

علیرضا عنایتی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران ظهر امروز طی مراسمی استوارنامه خود را تقدیم «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت کرد.
سفیر جدید ایران استوارنامه خود را تقدیم امیر کویت کرد

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا عنایتی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران ظهر امروز (چهارشنبه) طی مراسمی استوارنامه خود را تقدیم «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت کرد.

 

عنایتی در این مراسم با ابلاغ سلام گرم رئیس جمهور کشورمان به «شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت و مردم این کشور، ابراز امیدواری کرد که روابط حسنه دو کشور بیش از پیش استحکام و گسترش یابد.

 

امیر کویت در این دیدار ضمن خوشامدگویی و آرزوی موفقیت برای سفیر کشورمان در دوره ماموریت جدید خود در این کشور، تصریح کرد: اطمینان دارم در این مدت به اتفاق تلاش خواهیم کرد تا با ایجاد درک و اعتماد متقابل سطح روابط دو کشور را بیش از پیش ارتقا دهیم.

وی با استقبال از سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران و تلاش‌ها در جهت حصول توافق بین ایران و کشورهای ١+٥ ، از ایران به عنوان کشوری مهم، تاریخی و کانون ثبات در منطقه یاد کرد.

 

«شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح» با ابلاغ بهترین آرزوهای خود برای رئیس جمهوری اسلامی ایران، به دعوت حسن روحانی از وی برای سفر به تهران اشاره کرد و با اعلام اینکه طی روزهای آینده به ایران خواهد آمد، علاقمندی برای رایزنی طرفین جهت ایجاد سرفصل جدیدی از روابط را مورد تاکید قرار داد.

 

عنایتی در این دیدار به تشریح سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر تعامل سازنده و دوستانه با کشورهای جهان و از جمله گسترش مناسبات با کشورهای حاشیه خلیج فارس و تقویت روابط با کویت پرداخت.

 

وی از اعلام آمادگی امیر کویت برای سفر به تهران استقبال کرد و گفت: این سفر سرآغاز فصل نوینی از صفحه روابط تاریخی و مستحکم دو کشور ایران و کویت است.

 

عنایتی با اشاره به روند مثبت گسترش مناسبات تهران - کویت در حوزه‌های مختلف، به ویژه علاقمندی دو طرف برای افزایش همکاری‌ها از جمله در زمینه‌های اقتصادی و تجاری، تلاش دو کشور برای تقویت و ارتقا سطح همکاری‌ها، افزایش رایزنی‌ها و توافقات فیمابین را خاطرنشان ساخت.

 

سفیر کشورمان تصریح کرد که موقعیت جغرافیایی، ارتباطی و اقتصادی مناسب ایران در منطقه و همجنین شناخت و جایگاه کویت در منطقه همجواری و دسترسی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، زمینه های بسیار خوبی را برای همکاری دو کشور در بخش‌های مختلف فراهم کرده است.

 

عنایتی همچنین اطمینان داد که سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت حداکثر تلاش و فعالیت‌های خود را برای استفاده از ظرفیت‌های فراوان سیاسی، اقتصادی، بازرگانی، فرهنگی، علمی، دانشگاهی و ورزشی معطوف خواهد کرد.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار