کد خبر:۳۱۸۲۳۶
امروز اجرایی می‌شود

تشخیص 3 بیماری از طریق بیورزونانس در دانشگاه امیرکبیر/ انجام تست بر روی نمونه انسانی

امروز پنج شنبه در دومین روز از کنفرانس تله مدیسین محققان پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه امیرکبیر اقدام به انجام آزمایش برای شناسایی 3 نوع بیماری از طریق فناوری بیورزونانس بر روی نمونه انسانی خواهند کرد.
 به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» در سال 1925 میلادی دانشمند آمریکایی به نام دکتر ریموند رویال رایف متوجه شد که تمام سلول‌‌های زنده دارای ارتعاشات مخصوص به خود هستند و این ارتعاشات با بیوریتم زندگی آنها مرتبط بوده و ارتعاشات هر سلول همانند اثر انگشت منحصر به همتن سلول است.
 
این محقق همچنین کشف کرد ارتعاشات سلول سالم با سلول بیمار متفاوت است و میزان این تفاوت به نوع بیماری و عامل بیماری بستگی دارد و تاکنون ثابت نشده است که دو بیماری مختلف به یک میزان در فرکانس سلول سالم ایجاد اختلال کند.
 
در تحقیقات بعدی، رایف متوجه شد که باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها و انگل‌ها دارای ارتعاشات منحصر به خودشان هستند و از اینجا علم بیورزونانس پا به حیات گذاشت.
 
در این راستا محققان تلاش کردند که با طراحی دستگاه‌های ویژه این ارتعاشات را ثبت و توسط کامپیوتر مورد پردازش قرار دهند. پس از چند سال این علم توسط دانشمندان آلمانی و روس گسترش بسیار زیادی پیدا کرد و در حال حاضر در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های معتبر دنیا جهت تشخیص بیماری و حتی درمان مورد استفاده پزشکان قرار گرفت.
 
اساس این دستگاه ارسال امواج به بدن است به این صورت که کلیه باکتری‌ها، ویروس‌ها و سلول‌های موجودات زنده و انسان دارای ارتعاشات بیو الکترومغناطیسی است که می‌توان با ارسال فرکانس‌های مشخص برای هر نوع باکتری و سلول مشخص کرد که آیا زرنانس در حالت طبیعی است یا به دلیل انحراف نشان می‌دهد.
 
با توجه به اهمیت این فناوری در سال‌های اخیر محققان پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر تحقیقاتی را در راستای دستیابی به این فناوری اجرایی کردند که در نهایت موفق شدند تا نام ایران را در باشگاه بیورزونانس ثبت کنند.
 
در این راستا در دومین کنفرانس تله مدیسین که در این دانشگاه در حال برگزاری است، اقدام به معرفی این فناوری در میان پزشکان کرده است.
 
امروز پنج شنبه اول خردادماه در دومین روز از این کنفرانس اقدام به انجام تست‌هایی در زمینه کاربرد دستگاه بیورزونانس برای تشخیص بیماری‌ها در دانشگاه امیرکبیر خواهد شد. این آزمایش‌ها بر روی نمونه انسانی در زمینه تست ریه، تشخیص عفونت مجاری ادرار و تست هپاتیت خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار