زهره دلجو، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون مفهوم پیام ظریف در توییتر گفت: نسبت به اظهارنظر آقای ظریف در توییتر دو تحلیل میتوان ارائه داد؛ تعریف اول یادآوری وی به از دست رفتن فرصت در سال 2005 و نگرانی از تکرار شدن شرایط آن سال و تعریف دوم صحبتهای آقای ظریف در مستند ایران و غرب خطاب به البرادعی که در صورت شکست مذاکرات، رقبای ما پیروز خواهند شد.
وی با اشاره به نتیجهگیری از این مفاهیم تصریح کرد: با این تعاریف میتوان به این نتیجه رسید که متأسفانه ظریف مصالح حزبی را بر منافع ملی ترجیح میدهد و به جای اینکه حواس خود را بر دستیابی کشور به اهدافش متمرکز کند به فکر انتخابات آتی ریاست جمهوری و راههای پیروزی مجدد است.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس همچنین افزود: اما نگاه خوشبینانهتری نیز میتواند وجود داشته باشد و آن اینکه وی، قدرت گرفتن حزبی که متمایل به غرب است را به نفع ملت و کشور میداند و به همین دلیل اصرار دارد که چنین حزبی در داخل کشور صاحب قدرت باشد.
دلجو در تشریح سخنان خود گفت: یعنی اساس و بنای تفکر ایشان بر این گزاره استوار است که نه تنها ایران، بلکه هر کشور دیگری برای پیشرفت و ترقی نیازمند جلب رضایت کدخدا که همان آمریکا باشد، است.
وی با اشاره به نقش این تفکر در کشور افزود: با توجه به این تفکر، اگر در جمهوری اسلامی ایران حزبی قدرت بگیرد که بخواهد وارد مبارزه با استکبار جهانی بشود و به طرف مقابل لبخند نزند، سرنوشت نامعلومی در انتظار ایران خواهد بود.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: شاید بر مبنای تحلیل دوم باشد که مقام معظم رهبری بیش از پیش اشتباه بودن چنین تفکری را گوشزد و بارها اعلام میکنند که مسیر پیشرفت این کشور از تکیه بر استعدادهای درونی آن سرچشمه میگیرد و نه از نگاه به دستهای آمریکا و تصمیمگیری او مبنی بر تحریم یا عدم تحریم ایران.
دلجو در پایان گفت: البته پیام ظریف در هر دو صورت مایه تأسف است و جامعه نخبگانی و دغدغهمند و جوانان این مرز و بوم انتظار دارند که وی در جمع دانشجویان حاضر شده و پاسخی قانعکننده نسبت به نگرانیهای آنان در قبال رویکردهای گروه مذاکرهکننده ارائه کند.