وزارت بهداشت اقدامات مفيدي براي كاهش مرگ و مير مادران انجام داده است
کد خبر:۳۱۸۷۲
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران:

وزارت بهداشت اقدامات مفيدي براي كاهش مرگ و مير مادران انجام داده است

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: اقدامات وزارت بهداشت در چند سال اخير براي كاهش مرگ و مير مادران بسيار خوب بوده و توانسته نظام مرگ و مير مادران را ثبت و علت يابي كند.

دكتر صديقه حنطوش زاده در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: براي آنكه نوزاد سالمي داشته باشيم بايد متخصصان زنان و متخصصان نوزادان، ماماها و پرستاران و تمامي افرادي كه به هر نحوي دست اندركار اين پروژه هستند با يكديگر در تعامل باشند تا براي سلامت نوزاد و جنين به خصوص زماني كه تصميم به ختم بارداري گرفته مي شود، تصميم درستي اتخاذ شود.

وي عملكرد وزارت بهداشت را طي چند سال اخير خوب خواند و گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت در چند سال اخير اقدامات بسيار مفيدي را انجام داده و نظام مرگ و مير مادران را به خوي ثبت و ريشه يابي و علت يابي مي كند كه در هر استان وزارتخانه آن را بررسي و يك برنامه ارائه مي دهد.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: كاهش سزارين نيز از ديگر اهداف اصلي اداره سلامت مادران و نيز از كارهاي مشترك وزارتخانه و پزشكان مي باشد كه بيشترين تاكيد براي انجام زايمان فيزيولوژيك و دخالت نكردن در پروسه زايمان است كه در اين رابطه كلاس هاي آمادگي براي زايمان در بعضي مكان ها راه اندازي شده است كه آثار مطلوبي داشته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار