نشست مديران IT استانداري‌هاي منطقه 5 كشور برگزار شد
کد خبر:۳۱۸۸
در پارك علم و فناوري خراسان

نشست مديران IT استانداري‌هاي منطقه 5 كشور برگزار شد

به منظور توسعه همكاري‌هاي مشترك و انتقال تجربيات در صنعت IT، نشست مديران فناوري اطلاعات استانداري‌هاي منطقه 5 (شرق) كشور در پارك علم و فناوري خراسان برگزار شد.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر سيد حسن علم الهدايي، رئيس پارك علم و فناوري خراسان در نشست مديران IT استانداري‌هاي منطقه 5 (شرق) كشور در سخناني بيان داشت: رسالت اصلي پارك علم و فناوري خراسان، تجاري سازي ايده‌هاي نو است؛ كه از طريق حمايت از موسسات فناور نوپا به خلق ثروت مي‌پردازد.

وي ضمن اعلام آمادگي براي انتقال تجربيات و توسعه صنعت IT در منطقه 5 (شرق) كشور افزود: به منظور تحقق اهداف يادشده، پارك علم و فناوري خراسان داراي دو مركز رشد اصلي به نام‌هاي مركز رشد جامع و مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) است.

علم الهدايي اظهار داشت: مركز رشد ICT پارك علم و فناوري خراسان با اخذ موافقت اصولي از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در سال 82 آغاز به كار كرد و در شهريور ماه سال گذشته با ارائه گزارش عملكرد سه ساله خود موفق به اخذ موافقت قطعي از سوي اين وزارتخانه شد.

وي تاكيد كرد: اين مركز رشد در حال حاضر داراي 29 موسسه فناور نوپاست؛ كه تاكنون 12 شركت نوآور مستقر در اين مركز رشد با طي كردن مراحل رشد خود از پارك علم و فناوري خراسان فارغ التحصيل شده اند.

رئيس پارك علم و فناوري خراسان در مورد زمينه‌هاي فعاليت مركز رشد ICT پارك علم و فناوري خراسان گفت: امنيت اطلاعات، هوش مصنوعي، تجارت الكترونيك، نرم افزارهاي كاربردي و اتوماسيون و صنعت و همچنين خدمات مرتبط با دولت الكترونيك و شهر الكترونيك از جمله مهمترين زمينه‌هاي فعاليت اين مركز رشد تخصصي است.

وي در پايان حمايت از ايجاد مشاغل مولد دانش بنيان مبتني بر فناوري را ماموريت اصلي مراكز رشد اين پارك دانست و تاكيد كرد: تجاري سازي دستاوردهاي تحقيقاتي، كارآفريني و حمايت از نوآوري و خلاقيت نيروهاي محقق، توليد و توسعه محصولات قابل عرضه به بازار و صادرات خدمات فني و مهندسي، محور اين حمايت ها را تشكيل مي‌دهد.

لازم به ذكر است، در ادامه اين نشست، مديران IT استانداري‌هاي منطقه 5 (شرق) كشور از موسسات فناور مستقر در مراكز رشد و پژوهشكده علوم و صنايع غذايي خراسان رضوي بازديد كردند و از نزديك با فعاليت‌هاي آنها آشنا شدند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار