کد خبر:۳۱۸۸۱۸

ظهر امروز اوج بارش شهابی دنباله‌دار لینی‌یر/ بهترین مکان رصد آمریکای شمالی

با عبور زمین از میان قدیمی‌ترین غبار دنباله‌دار لینی‌یر ظهر امروز شاهد اوج شهاب باران این دنباله‌دار خواهیم بود که بهترین مکان رصد آن آمریکای شمالی است.
 به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، بارش شهابی در هنگام عبور سیاره زمین از میان توده‌ای از ذرات در فضا رخ می‌دهد. بر اثر عبور زمین از میان این توده تعداد زیادی ذرات با جو زمین برخورد و شروع به سوختن می‌کنند که به صورت بارش شهابی قابل مشاهده است.
 
امروز نیز زمین از میان توده غبار بر جامانده از دنباله‌دار لینی‌یر (209P/LINEAR) عبور و بارش شهابی را شاهد خواهیم بود.
 
دنباله‌دار لینی‌یر از قدر 14 می‌درخشد و این بدان معنی است که این دنباله‌دار غبار زیادی تولید نمی‌کند. بنابراین وقتی زمین از مرکز بقایای غبار پراکنده‌ شده طی سال جاری عبور میکند، شهاب‌باران قابل‌توجهی اتفاق نخواهد افتاد.
 
این در حالی است که محققان نجومی بر این باور هستند که زمین از توده‌های قدیمی‌تر غبار که طی گذرهای این دنباله‌دار در قرن نوزدهم برجامانده، عبور کند و می‌توان در هر ساعت حدود 200 شهاب را بر پهنه آسمان مشاهده کرد.
 
زمان اوج این شهاب‌باران بین ساعت 13 و 30 دقیقه امروز شنبه 3 خردادماه است و کانون این بارش شهابی در صورت‌فلکی زرافه (شتر بهشتی) و نردیک به ستاره قطبی است.
 
بهترین مکان برای مشاهده این شهاب‌باران آمریکای شمالی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار