محققان کشور با اجرای تحقیقاتی موفق به تولید نوعی باکتری شدند که اضافه کردن آن در لبنیات موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی خواهد شد.
امیر میمندیپور مجری طرج در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به تولید پروبیوتیکها گفت: پروبیوتیکها یک نوع باکتری هستند که از ورود میکروبهای بیماری زا به داخل بدن جلوگیری و شرایط خوبی را برای بدن فراهم میکنند.
وی با بیان اینکه در دستگاه گوارش انسان و حیوان میلیاردها میکروارگانیسم مفید و مضر وجود دارد، خاطر نشان کرد: ایجاد تعادل بین میکرو ارگانیسمها امری ضروری است، وقتی به دلیل شرایط محیطی این تعادل به هم بخورد باید از پروبیوتیکها استفاده شود.
مجری طرح با اشاره به اهمیت این محصول یادآور شد: پروبیوتیکها در دامها به عنوان مکمل غذایی و در انسانها در محصولات لبنی استفاده میشود.
به گفته میمندی پور، استفاده از این پروبیونیک در لبنیات موجب ارتقای قدرت سیستم ایمنی در انسان خواهد شد.