كمالوند ‌در تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز ماندني شد‌
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۸۸۷

كمالوند ‌در تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز ماندني شد‌

سرمربي موفق تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز بر سر ماندن در اين تيم به توافق رسيد و فصل بعد بر روي نيمكت اين تيم خواهد نشست.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، ‌ فراز كمالوند، ‌سرمربي موفق تراكتورسازي كه طي چند فصل حضور در ليگ دسته اول به اثبات رساند، يك مربي متخصص براي صعود تيم‌ها به دسته بالاتر است، بالاخره در ليگ نهم روي نيمكت يك باشگاه ليگ برتري خواهد نشست تا در سطح اول فوتبال ايران دانش و توان خود را به بوته آزمايش بگذارد.

اين تصميم در حالي از سوي سرمربي جوان تيم تبريزي گرفته شده كه تا روز يكشنبه خبرهاي موثق حاكي از توافق امير عابديني با وي براي انتقال كمال‌وند به داماش گيلان بود، اما گويا مذاكره مستقيم شفق با كمال‌وند به ابقاي جوان اول مربيگري ايران در تيم آذربايجان انجاميده است.

كمالوند در اين خصوص گفت: من با اصراري كه از طرف هيئت مديره و مدير عامل باشگاه داماش گيلان مواجه بودم، شرط پيوستن به تيم داماش را موافقت و اجازه آقاي شفق اعلام كردم كه در جلسه دو ساعته روز يكشنبه يكي از هيئت مديره‌ باشگاه داماش و مدير عامل اين باشگاه با آقاي شفق، ايشان با جدا شدن بنده از تيم تراكتورسازي موافقت نكردند.

سرمربي تراكتورسازي اضافه كرد: تمرينات تيم آغاز شده است و صابر ميرقرباني و مهرداد پولادي امروز به جمع بازيكنان اضافه خواهند شد.

وي در ادامه تصريح كرد: تا 48 ساعت ديگر دو يا سه بازيكن ديگر با تراكتورسازي قراداد خواهند بست كه بعد از قطعي شدن آن به اطلاع هوادران خواهيم رساند.

كمالوند در خصوص پيوستن كريم باقري به تراكتورسازي گفت: كريم يكي از بزرگ‌ترين بازيكنان ايران است، اما متاسفانه به دليل تمديد قرارداد با پيروزي، ديگر پيوستن وي به جمع قرمزپوشان تبريز منتفي است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار