تمكين به راي شوراي نگهبان، وظيفه قانوني همه است
کد خبر:۳۱۸۹۰
طوسي درگفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

تمكين به راي شوراي نگهبان، وظيفه قانوني همه است

دبير سياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور پس از اعلام رسمي شوراي نگهبان مبني بر صحت انتخابات رياست جمهوري گفت: تمكين به راي شوراي نگهبان، وظيفه قانوني همه است.

مهدي طوسي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به حضور حماسي مردم و ايستادگي آنان در اين برهه از انقلاب، تصريح كرد: بعد از خلق حماسي 22 و 29 خرداد كه هر دو به جهت حضور گرم مردم در پاي صندوق‌هاي راي و نماز جمعه مثال زدني بود، براي تاريخ 30 ساله جمهوري اسلامي و چه بسا براي جهانيان، نمونه‌اي از پشتوانگي ملت براي يك حكومت است و مردم همچنان بعد از گذشت 30 سال محكم و استوار به راي 98 درصدي خود به قانون اساسي ايستاده‌اند و همچنان قانون را فصل الخطاب مي دانند.

وي در ادامه افزود: متاسفانه پس از انتخابات با بروز عمليات‌هاي رواني و متشنج شدن فضا روبرو بوديم كه محوريت اين سناريوها توسط افرادي رهبري مي شد كه روحيه ديكتاتور مابانه در آنان مشهود بود و هميشه افرادي كه خود را فراتر از قانون مي دانند اولين قدم را در مسير ديكتاتوري برداشته اند.

اين فعال دانشجويي با اشاره به بي قانوني عمل كردن كانديداهاي معترض، اظهار داشت: اين افراد عدم تمكين به نظر قانون اساسي شوراي نگهبان را به عنوان هدف اصلي خود انتخاب كرده‌اند، در حالي كه ما شب گذشته شاهد بوديم شوراي نگهبان به عنوان يك نهاد سياسي مدني نظر خود را مبني بر قانون جمهوري اسلامي به صورت كاملاً قاطعانه بيان كرد.

طوسي با قدرداني از عملكرد شوراي نگهبان گفت: اختصاص فرصت دوباره به معترضين از سوي شوراي نگهبان قابل تقدير است و با سعه صدر خود بستري را فراهم آورده كه به دور از هر گونه شبهه و شائبه مردم بار ديگر به نهادهايي قانوني خود اعتماد كنند.

وي در پايان گفت: مردم و جريانات بيدار دانشجويي اينگونه نداي خود را بلندتر مطرح مي كنند كه از مسئولان ذيربط مي خواهيم قاطعانه و به دور از هر گونه فضاي مسامحه كاري با تمامي خائنين به ملت برخورد كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار