اعتراض مجدد كانديداها به راي شوراي نگهبان منجر به حذف آنان از صحنه خواهد شد
محمدرضا كيقبادي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه از بررسي تاريخ اول انقلاب تا به امروز ميبينيم كه يك سري افراد به دليل عدم بصيرت و آگاهي دچار تزلزل شدهاند، اظهار داشت: به طور مثال بنيصدر در تاريخ اول انقلاب دچار تزلزل و اشتباه و پافشاري روي آن شد و در نهايت مردم خود وي را از صحنه حذف كردند.
وي با بيان اينكه مردم از كارهايي كه به دور از قانون و فهم سياسي باشد خيلي زود زده مي شوند، تصريح كرد: كانديداهاي معترض با تمكين به راي شوراي نگهبان كام اين پيروزي را به ملت تلخ نكنند، چرا كه در غير اين صورت مردم خود به صحنه مي آيند و افرادي را كه باعث تزلزل در وحدت ملي آنان ميشود را رد خواهند كرد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام با بيان اينكه برخي عامل ايجاد بدعت در انتخابات هستند، خاطرنشان كرد: اين مساله دو منشاء خارجي و داخلي دارد، چرا كه برخي از خارج به دنبال آن هستند كه القاء كنند كه نظام جمهوري صلاحيت بررسي ندارد و از نظر داخلي نيز برخي قصد دارند با تلخ انديشي فقط خود داراي پست و مقام باشند و مردم و رفاه اجتماعي را در نظر نميگيرند./انتهاي پيام/